Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Pomógł: 816 razy Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2006-04-23, 16:08 [ gra ] The Sims
|
|
|
Ta gra jest tak stara, że i nawet ja w nią grałem, na poczatku bawiło mnie to strasznie, budowałem szybko domek a potem dbałem o moją piękną rodzinkę, prędko jednak przeniosłem się bardziej na budowanie ekstra domów a samo granie interesowało mnie już mniej a czasem wcale, po zbudowaniu pałacu i wpakowaniu do niego wszelkiego rodzaju sprzętów już mi się odechciewało grac ^^
granie zakończyłem chyba na 2 edycji jakiegoś dodatku, poprostu mało mi się to jużpodobało, z tego o wiem wydano drugą edycję i ciągle przybywa userów, także online mozna w to grać, ktos ma doświadczenia z gry multi ? jak to teraz wygląda, dalej ten sam schemat motonności?
jak wygląda/ło wasze granie w ta gre ? sądze, że raczej większośc próbowała swoich sił
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|