Ble, ugh i fuj. Nie cierpię piercingu, jakoś mnie to obrzydza. Zresztą znam parę osób z kolczykami na całym ciele i byłam świadkiem ich ubolewań po dodaniu nowego kolczyka. I tak wydaję mi się to niebezpiecznie, ktoś czymś zaczepi, chwila i problem wielki.
Poza tym nie wiem co w tym jest takie atrakcyjne.
Wysłany:
2009-10-09, 18:17
Niektórym osobom kolczyki w różnych dziwnych miejscach pasują, fakt. Ale jak sobie strzeli jakiś maszkaron, co chce udawać piękną/pięknego, to pożal się Boże
Do mojej szkoły chodzi panna, co sobie kolczyk strzeliła między cyckami Podobno mówiła, że jakby miała go sobie zrobić jeszcze raz, to by się mocno zastanowiła - bolało jak choroba.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-10-09, 20:55
Rododendron napisał/a:
Do mojej szkoły chodzi panna, co sobie kolczyk strzeliła między cyckami Podobno mówiła, że jakby miała go sobie zrobić jeszcze raz, to by się mocno zastanowiła - bolało jak choroba.
a ja mam w brwi kolczyk.
od lutego, więc już jakiś czas.
i mi się nie znudził i raczej nie znudzi.
nawet mama mówi, że bez tego kolczyka to dziwnie, bo raz na jakiś czas jak zmieniam, to chwilę łażę bez, a na początku trochę kręciła nosem na niego.
więcej w planie nie mam, nawet w uszach nie mam. w brwi jest fajny, jak się ładne kulki/kolce zakłada to naprawdę może to zabójczo wyglądać, a że na allegro pełno takich zabawek, to jest w czym wybierać : )
aktualnie mam u góry czerwony kolec plastikowy, a na dole niebieską śliczną kuleczkę : P ; )
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
w brwii ponoć boli i leje sie krew
ale myśle właśnie czy w języku ,czy w brwii.
w brwii jest bardziej widoczne ,a ja mam taką wychowawczynie w klasie, że pożal sie panie boże
Wysłany:
2009-10-11, 10:50
Słyszałam tylko (bo co do krwi, to kto co lubi XD), że przy "dziurawieniu" brwi można zahaczyć o nerw i oko kaput
Cytat
ale myśle właśnie czy w języku ,czy w brwii.
w brwii jest bardziej widoczne ,a ja mam taką wychowawczynie w klasie, że pożal sie panie boże
jak bym miała wybierać, to bym brała... w sumie nie wiem
w języku - będziesz seplenić jak niedorozwinięta (bez urazy) (i jeszcze oszczędnie ostre potrawy! nigdy!) , a w brwi... ogólnie mi się nie podobają :C (wiem, powtarzam się).
Cytat
Wcale nie tak bardzo skomplikowany, jeżeli ktoś pokroju szarej myszki upiększy się w ten sposób, to lepiej wyglądać nie będzie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).