Yzoja, łohoho, odważnie. W sumie też się zastanawiałam nad matmą rozszerzoną (zamiast bioli), ale stwierdziłam, ze nie nadrobię materiału. ; )
Rozszerzona matma ani fizyka nie przerażają mnie tak jak chemia.
Mówią, że ta rozszerzona była trudna z matmy, nie wiem, bo nie mam porównania, ale będę miała koło 80 z niej, więc zadowalająco.
Ostatnie zadanie było naprawdę chore.
mi zostaje poniedziałkowa chemia, a potem grzeczniutka rozszerzona fizyka 20, której się prawie (na szczęście) nie boję.
także mi do końca został tydzień, piękny okrągły tydzień.
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Wysłany:
2010-05-13, 16:40
Yzoja napisał/a:
mi zostaje poniedziałkowa chemia
Mi została TYLKO poniedziałkowa chemia
Ale taką maturę jak biologia i mata, to mogłabym sto razy pisać To głupie, ale dla mnie to trochę rozrywka, taka intelektualna, trzeba się trochu wysilić, nawet jak się leje wodę. Lepsze to, niż iść się urżnąć
Jutro mam ustny polski. Mój temat o blogach musiałem kilkakrotnie zredukować... Przeklęte 15 min. >.<
będzie dobrze Krzysiu
trzeba opanować sztukę szybkiego mówienia, ale uwierz mi, mało kto mówi wszystko co ma we wstępnej prezentacji, zazwyczaj coś się zapomina.
ja zapomniałam z 15%, a i tak udał mi się max, mówiłam z 7 minut, może nawet mniej, choć wydawało mi się, że trwało to dłużej niż 15 minut...
Rododendron napisał/a:
Mi została TYLKO poniedziałkowa chemia
nie za dobrze Ci?
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).