Wysłany:
2010-05-01, 07:13
Htsz napisał/a:
apewne wybiorę się z aparatem na spacer i popstrykam 'te rekordy', trochę miasta i może fontannę hmm - ambitnie a pewnie jak zwykle nic z tego nie będzie
Lepsze to, niż biologia, chemia, polski, matma i angielski
swoją drogą - temat rozpocząłem nie tylko z uwagi na najbliższy weekend, ale także inne, więc jeżeli macie pomysły jak sobie wypocząć w takich dniach to walcie śmiało
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
swoją drogą - temat rozpocząłem nie tylko z uwagi na najbliższy weekend, ale także inne, więc jeżeli macie pomysły jak sobie wypocząć w takich dniach to walcie śmiało
relaks = szablony + nauka do matury xD
no i będę spać ! ;D
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2010-05-01, 10:21
ja planuję się wybrać ja jakąś wycieczkę rowerowa
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
przed nami kolejny długi weekend, jakie plany tym razem? Pogoda zapowiada się dobra?
Ja nie wybieram się za miasto. We Wrocławiu zapowiadają fajną pogodę na pt-nd, będzie się można wybrać na spacerek W niedzielę idę na chrzciny, będzie mini zjazd rodzinny ;]
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2010-06-03, 13:48
U mnie pogoda ładna. Cudowne plany na długi weekend - czeka mnie zjazd rodzinny... W piątek i sobotę. Może wybiorę się w tym czasie do Gdańska, w końcu rodzina nie musi mnie ciągle widzieć
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Pomogła: 1 raz Wiek: 31 Dołączyła: 31 Maj 2008 Posty: 156 Miasto: Zamość
Wysłany:
2010-06-03, 17:06
u mnie obecnie burza i czarne chmuuury, więc idę czytać Mistrza i Małgorzatę.
w sobotę i niedzielę jestem u babci, mam nadzieję, że nie będzie znowu padać ;c
______________________________________________________ p o r t f o l i o
sobota - pogrzeb
niedziela - jadę na Berezów (dzielnica sąsiedniego miasta), na imieniny koleżanki ^^ mamusia już jest zła, a jeszcze nie zdążyłam pojechać. ahh
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).