Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
No dobra, jedna rzecz. W poniedziałek nie pracuję, znowu alarm przeciwpowodziowy.
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2010-06-03, 22:50
pomysł na weekend? sen, sen, sen, sen! i dużo nauki - . -
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2010-06-04, 11:06
lapavlo napisał/a:
dużo nauki
ja postanowiłam, że w długi weekend nie tknę książek co prawda zbyt dużo nie trzeba do takiego postanowienia, ale...
och, nie mogę się już doczekać takiego dłuuugiego weekendu w postaci wakacji
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2010-06-04, 11:53
wiesz, ja 3 gimnazjum. Trzeba trochę powalczyć o oceny.
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2010-06-04, 12:24
Moje plany? Ja i testy na prawko. ;-D
Może jeszcze jakiś wypad na działkę, ale to się okaże.
Trzeba się cieszyć resztkami wakacji, od poniedziałku do pracy, yhy. ;p
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2010-06-04, 12:29
lapavlo napisał/a:
wiesz, ja 3 gimnazjum. Trzeba trochę powalczyć o oceny.
ja też oceny są jakie są, w sumie niezłe, na koniec roku i tak już niewiele zdziałam.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Wysłany:
2011-04-29, 13:54Majówka 2011 - długi weekend
Przed nami długi weekend majowy. Ci, którzy pomyśleli wcześniej na pewno cieszyć się będą mini urlopem
Jakie macie plany na spędzenie najbliższych dni w tym roku?
Ja wybieram się na basen, szczególnie, że aquapark we Wrocławiu z uwagi na remont basenu zewnętrznego postanowił rekompensować to klientom dając im do dyspozycji multimedialną zjeżdżalnię za darmo, aż do 16 maja 2011.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).