Imię: Maciej
Wysłany:
2010-07-16, 21:37
Nie wiem, czy powinienem to tu zamieszczać, być może może się tutaj tylko wypowiadać wąskie grono, ale zaryzykuję. Uprzedzam, że pen toolem bawiłem się ostatnio chyba rok temu.
______________________________________________________ Kiedy zgasną wszystkie światła, popatrz w niebo. Może ktoś do ciebie mruga?...
Imię: Maciej
Wysłany:
2010-07-16, 22:26
To miało być jabłko w pierwszym zamyśle. A do tego czerwone. Ale uznałem, że jednokolorowe będzie lepsze. Postaram się jeszcze niedługo dorzucić inną "owocową" propozycję.
______________________________________________________ Kiedy zgasną wszystkie światła, popatrz w niebo. Może ktoś do ciebie mruga?...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).