A gdyby młodzież potrafiła się zachować i znała znaczenie słowa kultura i savoir vivre to starsi ludzie pewnie nie musieli by się w taki prymitywny sposób bronić. Gdyby kulturalne sugestie docierały do przeciętnej nastolatki nie trzeba było by podnosić głosu ani używać słów obelżywych.
nie sądzę, żeby wsiadanie przed tymi co wysiądą było efektem zachowania się młodzieży, nie spotkałem się jeszcze z przypadkiem, żeby ktoś odmówił ustąpienia miejsca starszemu a oni rzucają się na te miejsca jak na skarb.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Fanatyk [Usunięty]
Wysłany:
2007-05-26, 18:47
Jak mi babcia pakuje się do środka kiedy wysiadam to staję w drzwiach i stoję - przeważnie kumają aluzję
godson90
Wysłany:
2007-10-28, 11:26
Heh ... ona jest zerem przy mojej babce. Powiedz do mojej babci ze Radio Maryja to sekta tak juz koniec...
" Kur** co ty sobie myslisz?! Ty kur** sam jak sekta jestes! Ten komputer i telewizja to ci tylko w glowie przewracaja!!! A ojciec dyrektor mowil kiedys w radiu ze mlodziez... "
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek
Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Ja, jako mlody czlwiek, przyszlosc naszego narodu, ktory nie zna sie jeszcze na takich rzeczach(w szkolach o tym cicho, a rodzice tez milcza) zadam wam pytanie.
Czy zeby zdobyc wiedze na ten temat, to radio m. jest najodpowiedniejsze do tego?
http://pl.youtube.com/watch?v=Y8chhTSHIdI
Wysłany:
2010-09-07, 13:21
Starowinki, babusie to są na ogół miłe, bo swoje przeżyły i chyba im już wisi Ale takie kobity, co na targ pojadą z samego rana, poplotkują z koleżanką na cały regulator, słuchają wiadomego Radia i są żywotne, ale udają ciężko chore, to one są najgorsze A jeszcze gorzej - jak jest przy tuszy :c
Ja miałam taką jedną, jak dojeżdżałam (a wsiadałam na pierwszym przystanku trasy, a kobita na ostatnim!), co zawsze do mnie stawała, kwęczała i jakie to dzieci nie wychowane, a na następnym przystanku out.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2010-09-11, 15:01
Ja ostatnio byłem w szoku... Jedna staruszka ściąga z fotela swoje stosy zakupów i proponuje mi żebym usiadł
Albo była to na prawdę miła kobieta albo wyglądam starczo XD
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2010-09-11, 15:05
Nie wszyscy starsi ludzie są w końcu obrażeni na cały świat. Aż się radośnie robi jak widać uśmiechniętą babcie czy dziadka
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).