Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Też je lubie ^^
Ogólnie nie jem za często chipsów,ale co lubię mogę powiedzieć
Tanie solone chipsy Top z biedronki za 1,99, dobre są! W sumie nie wiem czy różnią się czymkolwiek od tych markowych, a całkiem dużo ich jest. Chipsletten Sałatka grecka też są dobre i Cheetosy keczupowe.
Ogólnie to sporo smaków jest ok, ale nie cierpie i nigdy nie jem chipsów cebulowych! A te cebulowo serowe to już w ogóle jest dla mnie śmierdząca masakra!
Wysłany:
2010-07-18, 12:56
Strelicja napisał/a:
Ogólnie to sporo smaków jest ok, ale nie cierpie i nigdy nie jem chipsów cebulowych! A te cebulowo serowe to już w ogóle jest dla mnie śmierdząca masakra!
O tak! Nie wiem, chyba się powtórzę, ale ohydne są jeszcze śmietankowe? (o ile pamięć nie szwankuje, to takie są Lay'sy niebieskie)
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2010-07-18, 13:15
Frommage są dobre! Przynajmniej nie są przesolone jak reszta.
ja ostatnio przywiozłem sobie kilka paczek Pringles (original, Sour cream & onion, paprika) z Grecji, ale zjadłem w dwa dni przydałaby się druga walizka na same tuby ^^
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).