Od roku interesuje się fotografią. Nie mam porządnego sprzętu przeznaczonego do tego ale zapraszam do mojego bloga www.szpadyzor.ownlog.com
Od kilku lat użytkuję program Photoshop więc znam się na nim co nieco. Próbowałem swoich sił przy userbarach, sygnaturach, avatarach, bannerach, logach, virtualnym tuningu, digital paintingu.
______________________________________________________ Cześć, jestem nowa. | Last.fm
"I have a very low tolerance level for other peoples stupid bullshit. [...] Dumb shit, trivial shit, shit you're not even remotely interested in! [...] God, people are fucking boring!" - G. Carlin.
No to ja się po raz kolejny zgłoszę. Nie zajmuję się raczej grafiką choć czasem zrobię coś łatwego w PhotoImpact. Bardziej mnie interesuje język HTML... Nie mam szablonów, choć mogę spróbować zrobić, ale musiałbym otrzymać parę wzkazówek (na temat grafiki). Grafiką zajmuję się od 3 dni (trochę śmiesznie to brzmi) i na razie umiem zrobić coś typu mój avatar . Ale próbuję robisz lepsze rzeczy. Pozdrawiam i od razu mówię, że postaram się odpisywać na pytania gości forum i niezaawansowanych blogowiczów
a wiec zajmoje sie grafika umiem napisać stronke itd hce pomoc
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2010-10-23, 13:35
Już od dawna nie interesuję się blogami, przestałam projektować lata temu, ale moje szablony wciąż są w sieci (o dziwo). Jeżeli chcecie możecie udostępnić je na blogowiczu. Chyba część z nich wciąż jest modna. Prosiłabym tylko, żeby pod moją ksywą w credits był odnośnik do szablony.inventive.pl jako, ze wszystkie moje strony / blogi itd nie istnieja. Moja tworczosc kodowa rozpowszechniła sie w necie, bo widze, ze duzo osob sobie pobudowalo szablony na bazie moich ciezko-wykminionych rozwiazan lol.
Pozdrawiam.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie wiem czy wiek ważny (13 lat)
Interesuję się robieniem grafik (szczególnie userbarów) robię je do gry
przeglądarkowej w którą gram. Używam do tego programu Belt Generator
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).