Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-08-07, 16:33
Cashee, powiem Ci, ze na Twoje stocki jestem lasa ale np zeby to byly zdjecia bez opzniejszych zmian w programie graficznym... wiesz, prosto z aparatu. bylabys nasza hurtownia
anna, pokaz swoje avatary mozesz je powgrywac na imageshack, utworzyc temat w galerii prac i nam pokazac
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Amira, hm... pomyślę nad tym! No ale chyba każdy się zgodzi, że trzeba jakoś poprawić kolorystykę i ostrość...
i jeszcze tylko nowy aparat... ja pierdziele, ale mnie korci... żeby teraz tak wejść na allegro i użyć se karty taty... bo leży tak samiuteńka na biurku i aż się prosi... ona mówi do mnie "użyj mnie" !
Witam.
Od jakiegoś czasu bawie sie grafiką i myślę że jako tako mi to wychodzi
Pracuję głównie na photoshopie i trochę na programie photofiltr.
Jest tylko jeden, nie będę ukrywać że istotny problem: nie wiem praktycznie nic o jezyku html.
Po prostu dla mnie to czarna magia ;D
http://img514.imageshack....3232323lhu1.jpg - tutaj przykładowa praca. Dzieło to to nie jest ale mogę pokazać chociaż trochę i poddać to obiektywnej ocenie.
Proszę o odpowiedź.
[ Dodano: 25-08-2008, 16:59 ]
poza tym zdjęcie pochodzi z deviantarta. biorę z tamtad zdjęcia do ćwiczen, ale nie mam pojęcia skąd brać zdjęcia do grafik które chciałabym publikowac.
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2008-08-25, 19:05
alice24 napisał/a:
poza tym zdjęcie pochodzi z deviantarta. biorę z tamtąd zdjęcia do ćwiczen, ale nie mam pojęcia skąd brać zdjęcia do grafik które chciałabym publikować.
hmmm?
najpierw należy się zapytać właściciela zdjęcia o możliwość jego edycji (jak znasz słabo angielski to poslóż się nawet google translatorem) a potem brać, jak już pozwolenie dostaniesz.
oprócz tego na dA jest dział ze stockami ^^
poszukaj w sieci serwisów stockowych, przeczytaj regulamin i voila
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Myślę, że mogłabym się nadawać. Zajmuję się głównie grafiką: obrabianiem zdjęć, retuszem, szablonami. Język html niejako znam, java też nie jest mi całkiem obcy. Ale i tak nadaję się tylko i wyłącznie do grafiki, którą zajmuję się tak dokładniej od roku. Pracuję w Adobe Photoshop i PhotoFiltre. Co najwyżej mogłabym napisać np. jakąś prostą stronkę w html-u.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).