Rododendron
|
Wysłany:
2010-09-21, 15:03 Gessler vs. Gessler
|
|
|
Magda Gessler vs. Adam Gessler?
TVN kontra TVP?
Kuchenne rewolucje czy Wściekłe gary?
Magda Gessler, wg. Wikipedii, polska malarka, restauratorka, współtwórczyni i właścicielka lub współwłaścicielka sieci restauracji, a z ciekawostek - restauratorka bez odpowiedniego wykształcenia. Kontrowersyjna "prowadząca" programu TVN, gdzie ratuje kolejne restauracje przed samodestrukcją.
Adam Gessler - były szwagier Magdy - to "prowadzący" nowego kulinarnego programu "Wściekłe gary", gdzie opowiada o niuansach polskiej kuchni i zwiedza kraj i krajowe restauracje, pokazując polskie smaki i dobre polskie kuchnie.
Podobają się Wam te programy? Który wolicie bardziej? Kto, z rodu Gessler, wydaje się Wam fajniejszy, lepszy, pod różnymi względami?
Dla mnie KR to program rozrywkowy, chamski i mało kulturalny. Podoba mi się pomysł, wykonanie w sumie też, choć pomysły p. Magdy może nie są trafne, może zbyt wygórowane, ale lubię ten program dla samej przyjemności oglądania.
Za to niektórzy właściciele upadających restauracji to żenada
Miałam "przyjemność" oglądania pierwszego odcinka programu WG i to był pierwszy i ostatni odcinek. P. Adam, wg. mnie, to... nadpobudliwy pajac, jara się wszystkim wokół, o ile to wszystko wokół go nie w*****a.
Dla mnie sprawa wygląda następująco: Kuchenne rewolucje > Wściekłe gary.
|
|