Wysłany:
2011-01-23, 20:24[serial] Skins USA (z napisami pl)
Skins US - jak się okazuje - to ten sam scenariusz co Skins UK - przeniesiony jedynie do Ameryki. Zawiodłem się trochę tym, że to ta sama historia. W dodatku wygląda na ocenzurowaną, co pogarsza sytuację
Każdy z bohaterów ma swojego odpowiednika. Niektórym zmieniły się imiona a Maxxie (gej) przeobraził się w dziewczynę o imieniu Tea (lesbijka). Sidney to teraz Stanley, Effy to Eura a Jal to Daisy (WTF? ). Zamiast Cassie mamy Cadie. Anwar zastąpiony został przez chłopaka o imieniu Abbud.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2011-01-26, 13:36
Próbowałam obejrzeć pierwszy odcinek, zupełnie mi się nie podobał. Z Cassie zrobili jakąś psychopatkę mordującą króliki! Wszystko wydawało mi się sztuczne, odwzorowane na siłę. To już zdecydowanie nie to, co prawda chyba tylko pierwszy odcinek był tak dokładnie odwzorowany, ale raczej nie będę tego oglądać. Może z ciekawości zobaczę następny odcinek, żeby się tak nie uprzedzać po jednym
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2011-02-01, 11:21
Obejrzałam drugi odcinek i uważam, że jest znacznie lepszy od pierwszego. Wiadomo, że to nie to, co Skins UK, ale całkiem nieźle się oglądało. Czułam niesmak tylko na widok Eury, której postać kompletnie zniszczyli. Effy miała w sobie to coś, a ta jest zupełnie bez wyrazu.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
a na dokładkę - tyle, że po angielsku - na bieżąco wszystie odcinki online publikowane oficjalnie. Jednak trzeba spełniać kryteria geograficzne lub korzystać z maskowania proxy
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).