wolę facetów bez kolczyków, ale jeżeli już ma czy chce mieć to nie stanowi to jakiegoś wielkiego problemu. oczywiście nie wyobrażam sobie, żeby mi obijał zęby kolczykiem w języku. szanujmy się nazwajem.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Jestem bardzo tolerancyjna i u innych mi to nie przeszkadza. U mężczyzn kolczyk w brwi jest ok., choć tez nie każdemu pasuje. Niestety w naszym kraju kolczyki tak samo jak tatuaże wciąż jeszcze źle się kojarzą i w niektórych zawodach są bardzo niepożądane. U kobiet kolczyki w uszach, nawet kilka - ok w innych miejscach szczególnie na twarzy nie podoba mi się to, aczkolwiek tak jak mówiłam wcześniej toleruje
zbyt duża ilość kolczyków czy widocznych tatuaży może odstraszyć klientów - firma nie może sobie na to pozwolić. Tam gdzie kiedyś pracowałem zatrudniono osobę z widocznymi tatuażami, nie przeszkadzało to w wykonywaniu pracy. Za tymi tatuażami szedł jednak ubiór z hasłami, które mogły kogoś urazić i niestety ten człowiek za długo nie popracował.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).