teneniel
WordPress.Klub Lineage II Gamer
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
|
Wysłany:
2011-02-11, 17:00 Windows 7 i Outlook Express
|
|
|
Mam do wszystkich pytanie.
Co mam zrobić, by na Windows 7 mieć Outlook Express?
Zdaję sobie sprawę, że od Visty ten program w zasadzie nie istnieje i został zastąpiony jakimś czymś o nazwie "poczta systemu windows", jednak mój problem jest bardziej złożony i absolutnie nie zamierzam korzystać z tej nowej poczty, bo obawiam się, że przynajmniej połowę mi e-maili wetnie (kilka osób ze znajomych tak miało, więc nie chce ryzykować, tym bardziej, że każdy @ jest istotny).
W outlooku posiadam kopie (oryginałów nie mam, bo kiedyś ktoś mundry grzebał mi w ustawieniach i zaznaczył opcję "kasuj z serwera" ) bardzo ważnych dla mnie e-maili.
Robienie kopii zapasowych i migracja na np. Thunderbirda itp nie wchodzi w grę - ostatnio zrobiłam taką kopię i się okazało, że import był niecałkowity, część @ przepadła -_-
Zazwyczaj robiąc reinstalkę po prostu kopiuję pliki bazy dbx i później je przywracam i to daje mi gwarancję 100%, że nic nie stracę.
Moje pytanie brzmi więc jak da się zainstalować Outlook Express na Windows 7 i przywrócić bazy dbx, tak bym mogła z tego programu bez problemów korzystać.
|
|