Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Imię: Agata Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 13 Cze 2011 Posty: 136 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2011-06-13, 22:32
u mężczyzn najseksowniejsza cześć ciała to ta od kostek w górę.
Jeżeli chodzi o szczegóły, mam słabość do ramion i żuchwy.
W kobietach nie gustuję, ale niezaprzeczalnie, piękne są całe. Razem z tą częścią poniżej kostek.
______________________________________________________ krewetki i szczypiorki.
u mężczyzn najseksowniejsza cześć ciała to ta od kostek w górę.
Jeżeli chodzi o szczegóły, mam słabość do ramion i żuchwy.
W kobietach nie gustuję, ale niezaprzeczalnie, piękne są całe. Razem z tą częścią poniżej kostek.
Zapomniałabym, do mojej listy należy dopisać szerokie kości żuchwy
Zaproszone osoby: 14
Imię: Tomek
Wiek: 30 Dołączył/a: 23 Maj 2011 Posty: 319 Miasto: Kraków
Wysłany:
2011-06-15, 19:57
Dzikun napisał/a:
A to już kobiecie nie wolno z piwkiem się pokazać, coby nie zaburzyła swojego seksapilu?
Kobiety to do garów, nie do piwska
A tak na serio to dziewczyna + piwo to trochę takie niesmaczne (nie, żebym zabraniał kobietom pić, ale jak dla mnie kobieta niepijąca odznacza się większa 'klasą').
A to już kobiecie nie wolno z piwkiem się pokazać, coby nie zaburzyła swojego seksapilu?
Kobiety to do garów, nie do piwska
A tak na serio to dziewczyna + piwo to trochę takie niesmaczne (nie, żebym zabraniał kobietom pić, ale jak dla mnie kobieta niepijąca odznacza się większa 'klasą').
Co kto lubi, dla mnie facet przeklinający i palący jest tak samo obrzydliwy jak kobieta, nie ma rozróżnienia na płeć.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).