Imię: Agata Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 13 Cze 2011 Posty: 136 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2011-06-14, 09:57
Htsz napisał/a:
ja mam tak od 3-4 lat, dlatego nie mam profilu na l.fm
No ja "problemowy staż" mam krótszy, więc jeszcze z last.fm czasem korzystam (jak sprzątam na przykład to puszczam listę, albo jak coś mi odbije i słucham radia)
______________________________________________________ krewetki i szczypiorki.
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2011-06-30, 12:50
Ja ciągle mam jakieś problemy ze scrobblowaniem, jak już udało mi się wszystko pięknie ustawić i działało, to kilka dni później zachciało mi się porządków na pulpicie, przeniosłam folder z muzyką i znowu problemy A że nie chciało mi się już z tym bawić, uznałam, że lastfm nie potrzebne mi do szczęścia
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Do mnie jakoś nigdy nie przemawiała idea last.fm i nigdy nie miałam tam profilu. ;| Trudno, jestem odmieńcem.
Ale tak na serio - mam swoją playlistę na dysku i mi to wystarczy. Jak chcę posłuchać czegoś nowego, to mam kilka internetowych stacji radiowych, nie potrzebuję last.fm i nawet nie wiem, z czym to się je. ^^
______________________________________________________ – A fella I knew in El Paso took all his clothes off and jumped on a cactus. I asked him same question: „why?”.
– And...?
– He said: „It seemed to be a good idea at the time”.
[Vin, "The Magnificent Seven"]
Imię: Agata Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 13 Cze 2011 Posty: 136 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2011-07-01, 11:42
Fraa, LastFM jest głównie dla Określenia Twojego gustu muzycznego. Dzięki statystyce i archiwum, ludzie którzy Cię poznają lub chcą poznać zaznajamiają się z Twoim gustem i porównują ze swoim. Można także stamtąd ściągać promocyjne utwory różnych wykonawców jak i wypromować własny zespół czy jakąkolwiek inną twórczość muzyczną. Są tam także fora tematyczne, niekoniecznie związane z muzyką. Tak samo możesz śledzić poczynania swoich ulubionych zespołów nie biegając po oficjalnych stronach.
Mniej więcej z tym to się je
______________________________________________________ krewetki i szczypiorki.
No to niniejszym też podjęłam próbę określenia swojego gustu muzycznego.
A nuż coś ciekawego wpadnie...
______________________________________________________ – A fella I knew in El Paso took all his clothes off and jumped on a cactus. I asked him same question: „why?”.
– And...?
Kazało mi płacić. oO I znów się nie mogę w tym odnaleźć. xD
– And...?
no-thanks [Usunięty]
Wysłany:
2011-09-21, 10:32
Lastfm jest spoko. Jest dużo fajnego reggae co nie jest takie nagminne w innych stacjach, ale niestety trzeba płacić. Dlatego niedawno przerzuciłam się na open fm. Może nie jest aż takie fajne ale przynajmniej darmowe
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie no, na last.fm też można słuchać muzyki (konkretnych zespołów, muzyki z bibliotek innych użytkowników czy np. danego gatunku) - darmowe jest chyba 30 utworów, a jak zapłacisz, to można słuchać do woli.
______________________________________________________ Nic na siłę. Weź większy młotek.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).