Wysłany:
2011-09-15, 18:52problem ze subskrypcjami po zmianie adresu bloga
Bo zmianie adresu bloga nie działają mi subskrypcje. Gdy się je kliknie wyskakuje stary adres bloga. W ustawieniach w kanale witryny jest wpisany nowy adres.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wysłany:
2011-09-15, 20:40brak obserwatorów po zmianie adresu - blogger
Jeżeli robiłeś parę miesięcy temu to może spróbuj wrzucić ten widget jeszcze raz?
Trochę było zmian na bloggerze ostatnio, może nie wszystko jeszcze dopracowali?
Jak już wspomniałem nie korzystałem z tego narzędzia nigdy, powinno być przypisane do blogID, ale może nie jest do końca i trzeba ludzi powiadomić o nowym adresie?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie chodzi o sam widget, bo z tego co się orientuję nie potrzeba go wrzucać by ktoś mógł zacząć obserwować bloga. Gdy sam zacznę obserwować swój blog to pokazuje mi sie stary adres bloga u kolegi w widgecie też sie pokazuje stary adres i gdy się klika pisze ze blog nie istnieje.
W tych linkach, które dałes trochę się zaczałem gubić. Moje własne poszukiwania zaprowadziły mnie na tą stronę: http://feedburner.google.com , ale jak na razie nic nie zdziałałem.
feedburner to trochę inne narzędzie, które również wykorzystuje RSS i tam także można "zbierać" subskrybentów. Gadżet obserwowani to element należący do "Sieci znajomych Google" http://www.google.com/friendconnect
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).