jakie znacie seriale o niewyjasnionych zjawiskach, na ile was zaciekawiły swoją fabułą i jak myślicie ile w tym było prawdy ?
Chodzi o czyste SF, czy może o coś z pazurkiem, coś co mogłoby być prawdziwe a nie jest? Nie wsadziłbym do jednego worka serialów |Czynnik PSI. Z archiwum X| z | Buffy, postrach wampirów|. Dwa różne światy
Wszystkie te trzy lubię i oglądam, ale tego typu serialów jest pełno na AXN i AXN Sci-FI. "Medium" chociażby. "ReGenesis". itefere
w ten poniedzialek na tvn zaczęla sie emisja serialu o UFO
Inwazja bo tak nazywa sie serial jest o miasteczku ktore nawiedzil huragan jednak to tylko przykrywka wojska i obcych istot
Warto oglądac codziennie od poniedziałku do piątku o 14;25
co do innych seriali lubiłam z archiwum x, ufo hunters , cuda, nie z tego swiata
______________________________________________________ ja nic nie muszę, dlatego mam czystą duszę
Zaproszone osoby: 14
Imię: Tomek
Wiek: 30 Dołączył/a: 23 Maj 2011 Posty: 319 Miasto: Kraków
Wysłany:
2011-07-09, 19:24
Z horrorów o takich zjawiskach najbardziej spodobał mi się Paranormal Activity. Nie jest to dokument, ale bardzo fajnie nakręcony film oparty na faktach. Trzyma w napięciu
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ja uwielbiam dokumenty o tematyce paranormalnej, bądź filmy stylizowane na dokumenty. Mimo, iż wydaje mi się, że większość z nich to niestety ściema, lubię je oglądać Paranormal Activity był niezły (chociaż nie wierzę za bardzo w tę historię), pierwsza część Blair Witch Project też spoko, no i Czwarty Stopień też godny polecenia.
Imię: Damian
Wysłany:
2012-03-20, 14:30
Supernatural is the best!!! Dean ( Jensen Ackles ) wymiata. Dla osób które pierwszy raz słyszą to nazwisko proponuje obejrzeć http://www.youtube.com/watch?v=R0Fz_egtEgc
A tak przy okazji to były facet naszej Joanny Krupy.
Supernatural też polecam chociaż słyszałam o ludziach którzy się boją to oglądać. Za to nie polecam Fringe w którym już chyba nikt nie wie co się dzieję, w którym świecie jesteśmy i która to już Oliwia.
______________________________________________________ Blog urodowy: kosmetyki, makijaże, akcesoria..
www.ofetowa.blogspot.com
Wiek: 34 Dołączyła: 04 Lis 2012 Posty: 47 Miasto: z Pokoju Życzeń
Wysłany:
2012-11-04, 20:14
"Po tamtej stronie" uwielbiam "Z Archiwum X" też lubię, ale jako dzieciak strasznie się bałam to oglądać No i jest jeszcze mój ulubiony serial dokumentalny "Starożytni kosmici" - wymiata.
oglądałem wiele odcinków, myślę, że więcej niż połowę. Pamiętam, że jak seria pojawiła się pierwszy raz w tv to musiałem rodziców prosić o zgodę
Miałam podobnie. W latach 90. kiedy ten serial miał swoją premierę w TVP2 wydawał się wtedy taki niesamowicie mroczny. Utożsamiałam go z horrorem, bałam się go jak programu "997". Dziś kiedy go teraz oglądam (powtórki na TELE5) zauważam, że bardziej skupiał się na teoriach spiskowych aniżeli rzeczach strasznych.
W porównaniu z horrorami z prawdziwego zdarzenia jest on niesamowicie mówiąc kolokwialnie lajtowy.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).