zdecydowanie stringi.. był jakiś film co dziewczyna kazała włożyć chłopakowi stringi i go przyłapali i się śmiali..a potem wszyscy faceci tak nosili..bo on był jakiś dobry strzelał kosze czy coś..
Mam takie i takie ale wolę slipy dlaczego? bo mniej materiału, mniej na sobie = wygodniej przynajmniej mi jest wygodniej i nie przeszkadzają mi nogawki.
______________________________________________________ Potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).