Wysłany:
2006-11-16, 17:48[dyskusja] majtki czy bokserki ?
no panowie, temacik do dyskucji
co wolicie / uważacie za lepsze - i dlaczego ? czy to ma związek z okazjami (co innego do gajerka co innego na codzien) czy może co pod ręką to zakładam ?
czy wasze partnerki mają na to jakiś wpływ ?
panie też się mogą oczywiście udzielać panie wolą panów w majtaskach czy bokserkach :> ?
kiedyś nosiłem slipy - tak jakoś nauczony byłem ^^
pewnego razu założyłem sobie bokserki i zmieniłem zdanie
teraz nosze bokserki, oczywiscie codziennie czyste ^^
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Mój facet nosi luźne bokserki. Nienawidzi obcisłych no i slipów. Jak to stwierdził niedawno przy kupowaniu bielizny - lubi jak mu luźno dynda
I zawsze kupuje albo w jednym kolorze, albo w jakieś śmieszne obrazki. Ja tam nie mam nic przeciwko, chociaz takie obcisłe też są fajne ;P
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Piranha [Usunięty]
Wysłany:
2006-11-18, 13:15
Moim zdaniem najseksowniejsze są bokserki, hawajki
jasne ze bokserki
i to tak samo u siebie jak i u kobiet
dlaczego?
bo sa bardziej wygodne i krepuja pewnych organow...
ujmujac to w kilku slowach
Kitana napisał/a:
lubi jak mu luźno dynda
Htsz napisał/a:
czy wasze partnerki mają na to jakiś wpływ ?
moja ukochana miala na poczatku mieszane uczucia ale szybko ja przekonalem do wygody i praktycznosci noszenia bokserek w takim stopniu ze sama ma kilka
Htsz napisał/a:
co wolicie / uważacie za lepsze - i dlaczego ? czy to ma związek z okazjami (co innego do gajerka co innego na codzien) czy może co pod ręką to zakładam ?
mam tylko bokserki... slipkow nie mam zadnych - nawet na basen mam bokserki
a np do garniaka zakladam troszke bardziej obcisle
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
[you]
?
Blogers [Usunięty]
Wysłany:
2007-02-09, 23:40odp.
Oczywiście, że jestem za bokserkami :):) są opiele wygodniejsze.. a jakiego są koloru i co mają naszyte to już każdy wg. gustu :):) np. jednolitego koloru lub jakieś z bajerancką naszywką :P :D zastanawiam się nad kupnem różowych bokserek :P dla zwały :D:D a oczywiście czerwone na studniówkę
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2007-02-13, 14:26
moron napisał/a:
moja ukochana miala na poczatku mieszane uczucia ale szybko ja przekonalem do wygody i praktycznosci noszenia bokserek w takim stopniu ze sama ma kilka
kilka damskich czy meskich ? ja gustuje w damskich szortach, ale zdaza sie ze do luzniejszych spodni nosze meskie bokserki tak wiem, troche to nietypowe, ale "praktyczne i wygodne" wprawdzie mi nic nie dynda, ale mam wieksze poczucie komfortu. O.
W okresie letnim meska bielizna stanowi 'dól' mojej pidżamki :D
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).