Jak zająć czymś blondynkę na cały dzień?
Zaprowadzić do okrągłego pokoju i powiedzieć, żeby stanęła w kącie
A ja nie lubię kawałów o blondynkach ; ]
Samolotem leci Francuz, Niemiec i Polak. Lecą, lecą i nagle.... turbulencje
Żeby uratować samolot musi wyskoczyć francuz, więc Francuz poszedł do baru, wypił koktajl, przeleciał wszystkie blondynki i z okrzykiem Viva la france wyskoczył z samolotu.
Później kolejna turbulencja, kolej na niemca. Niemiec poszedł do baru, wypił drinka, przeleciał wszystkie brunetki i z okrzykiem "haj Hitler" wyskoczył z samolotu.
Trzecia turbulencja, wyskoczyć musi Polak. Polak poszedł do baru, wypił wszystko co się dało, przeleciał wszystko co się ruszało i z okrzykiem "za Mozambik" wypchnął murzyna ; D
______________________________________________________ Co ma być to będzie a jak już będzie to trzeba się z tym zmierzyć.
Są dwa okopy: niemiecki i polski.
I tak walczą ze sobą, strzelają do siebie, ale jak na razie żadna ze stron nikogo nie trafiła. Az wreszcie jeden z Polaków powiedział:
- Te, jakie jest najpopularniejsze imię niemieckie?
- Hmmmm... Może Hans?
- O! Dobre! Krzykniemy Hans, i może jakiś jeleń się wychyli to go zastrzelimy. No i wołają:
- Hans!
- Ja!? - Szwab się wychylił... J E B! Dostał kulkę.
- Hans!
- Ja!? - J E B! Następny...
- Hans!
- Ja!? - J E B!
I tak ich powybijali, zostało tylko kilku... Siedzą te szwaby i myślą:
- Może my tez tak zrobimy?
- Ja! Jakie jest popularne imię polskie?
- Może Zdzichu?
- Ja gut!
I ryczą:
- Zdzichu!
- (cisza)
- Zdzichu!
- (cisza)
- Zdzichu!
- Zdzicha nie ma jest na wakacjach... To ty Hans?
- Ja!
- J E B
Imię: Mateusz Pomógł: 1 raz Wiek: 33 Dołączył/a: 10 Lut 2011 Posty: 72 Miasto: Kraków
Wysłany:
2011-02-10, 13:05
Jedzie facet maluchem i nagle wybiega mu na drogę wiewiórka. Ten z gracją zawodowego kierowcy rajdowego omija zwierze. Policja jadąca z naprzeciwka widząc zaistaniałą sytuacje, podchodzi do kierowcy i pyta:
- Jak dobrze pan umie jeździć. Przydałby nam się ktoś taki w szeregach policji. Narazie damy panu tysiąc złoty nagrody za tak wspaniały pokaz. Co pan zrobi z tymi pieniędzmi?
- Chyba w końcu zrobie sobie prawo jazdy.
- Niech pan go nie słucha! On tak zawsze po pijanemu! - Prosi siedząca obok żona.
- Wiedziałam! Ku*wa wiedziałam, że tym kradzionym maluchem daleko nie zejedziemy. - Skarży się siedząca z tyłu teściowa.
W tym momencie otwiera się bagażnik, z którego wychodzi dziadek:
- A to już Niemcy?
Cache mi się zapchał, cookiesy mnie śledzą,
wszystko pootwierane, niezapisane ciągle, pofragmentowane,
w tle jakiś wymagający algorytm liczy za i przeciw.
Dwadzieścia dwa lata bez reinstalacji.
Widziałem dzisiaj murzyna w butach Nike biegnącego ulicą z ogromnym telewizorem Samsunga na plecach.
Pomyślałem przez chwilę 'Wygląda jak mój'.
Ale mój nosi Reeboki.
Cytat
Uprawiałem seks kilka nocy temu i zacząłem odczuwać zmęczenie, więc powiedziałem do tej dziewczyny:
- Teraz ty na górze.
Odpowiedziała:
- Zbyt wiele dziewczyn przede mną to ty raczej nie gwałciłeś, co?
(Nieśmieszne ? Oj tam oj tam)
______________________________________________________ 'Ktoś idzie na łatwiznę, a Ty się przyzwyczaj,
Że jak chcesz coś od życia musisz mu to wyrwać'
Pewien facet popadł w kłopoty finansowe. Jego firma popadła w długi, stracił samochód, bank chciał zająć dom. Postanowił zagrać w lotto. Niestety nie wygrał. Modli się więc do Boga:
- Boże, moja firma bankrutuje, mogę stracić dom, spraw, żebym wygrał w lotto!
W następnym losowaniu znowu wygrał ktoś inny. Znowu się modli i błaga:
- Boże, za tydzień stracę dom, gdzie się podzieję z rodziną?!
Znowu wygrywa jakiś inny gość.
- Boże, nie masz litości? Moja rodzina głoduje, jutro bank nas wyrzuci z domu, pozwól mi wygrać w lotto!
Nagle widzi błysk i staje przed obliczem rozgniewanego Boga:
- Mogę Ci pomóc, ale wykrzesaj też coś z siebie - wypełnij wreszcie ten cholerny kupon!
Mąż pyta się żony blondynki
-Czy wiesz, że jedną skarpetę masz niebieską, a drugą zieloną?
-Wiem, a najdziwniejsze jest to, że mam drugą taką samą parę.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).