Macie jakieś pomysły, skąd legalnie i nie przepłacając wziąć bilet na Euro 2012? Znalazłem taki konkurs "fala przyjemności" (Wedel) , ale jeden to mało. Wolałbym w kilku zagrać, żeby mieć większą szansę na wygraną. Jakieś propozycje?
Wrocław mimo głosów niezadowolenia całkiem nieźle się przygotował i ludzie sporo zyskają. Trochę dróg wyremontowali, odnowili dworzec i teraz wygląda bardzo ładnie, mamy stadion. Niestety nie trafiliśmy na ciekawe mecze zatem pewnie niewiele kasy odrobimy. Mam nadzieję, że zapał do remontów i zmian na lepsze nie ucichnie po Euro.
Osobiście nie interesuje się tym czy cokolwiek wygramy, nigdy nie byłem kibicem, nie lubię oglądacz piłki nożnej w telewizji, ale przydałoby się żeby Polska drużyna dała z siebie wszystko i pokazała środkowy palec wszystkim, którzy ciągle narzekają na ich porażki
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wrocław mimo głosów niezadowolenia całkiem nieźle się przygotował i ludzie sporo zyskają. Trochę dróg wyremontowali, odnowili dworzec i teraz wygląda bardzo ładnie, mamy stadion. Niestety nie trafiliśmy na ciekawe mecze zatem pewnie niewiele kasy odrobimy. Mam nadzieję, że zapał do remontów i zmian na lepsze nie ucichnie po Euro.
Osobiście nie interesuje się tym czy cokolwiek wygramy, nigdy nie byłem kibicem, nie lubię oglądacz piłki nożnej w telewizji, ale przydałoby się żeby Polska drużyna dała z siebie wszystko i pokazała środkowy palec wszystkim, którzy ciągle narzekają na ich porażki
Co to da, Polski naród to banda hipokrytów którzy nawet nie umie docenić czyjeś pracy/wkładu i tak wszystko że tak grzecznie mówiąc ujmuje "rozwali"
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).