Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-04-19, 13:26
Ja tam się bardzo ciesze, że Mistrzostwa Europy będą m. in. we Wrocławiu! Wreszcie zrobią coś z komunikacją miejską i drogami (może wreszcie Klecińska będzie przejezdna? Chociaż nie... Oni tam już prawie kończą tą estakadę). Po stu latach może będzie wreszcie ta obwodnica? No... Będziemy żyć w cywilizowanym mieście!
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
[off]tak się ripostuje jak ktoś mówi "przesadzasz", ze "nie jestem ogrodnik"[/off]
zabrzmiało raczej jakbyśmy teraz w cywilizowanym nie żyli
Ciekawe jak tam bazarowi sprzedawny ze stadnioniu 10lecia w Warszawie na wieść, że ich wymiotą stamtąd ^^
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
od czasu ogłoszenia, że dostaliśmy ta imprezę minęło już sporo czasu, jakie są wasze odczucia co do tego jak wyglądają przygotowania ?
Na stronach tvn wyczytałem, żen p. we Wrocławiu jakaś pani utrudnia sprawę nie chcąc porozumienia co do wykupu ziem, na których ma się znaleźć węzeł komunikacyjny stadionu.
Gadzie indziej firmy, które przegrały przetarg zaskarżają Chińczyków, że zaproponowali cenę poniżej kosztorysu i inwestycja będzie niemożliwa do wykonania (np. stanie w połowie z braku funduszy w firmie)... Każdy ma w tym swoje racje, ale czy nie można temu zaradzić? przecież na tej imprezie zarobić da się kupę pieniędzy a jak się nie odbędzie to nikt nic nie zyska.
Zaprezentowano już logo dla Euro2012. Trochę dziwnie można to interpretować (na blipie widziałem komentarz, ze stadiony na drzewach rosną), ale ogólnie samo logo mi się podoba, ładne, zawiera kolory charakterystyczne dla obu państw oraz niezbędny element na meczu, czyli piłkę
jak Wam się podoba nowe logo? chętnie poczytam także odpowiedzi na mój poprzedni post
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-12-15, 15:30
Logo jest nawet ładne. Szkoda, że na Pałacu Kultury tak nie wyglądało. Wywiesili, kiedy było już ciemno i pewnie dlatego tak brzydko wyszło.
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).