sprzedawanie linków pozycjonujących (czyli bez atrybutu nofollow jak w przypadku reklamowych) jest niezgodne z zasadami Google a nie po to pracowałem na dobre pozycje kilka lat żeby wylecieć w jednej chwili z wyników
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
też prawda no cóż jak chcesz to mogę ci wysłać strony dla wydawców Pisz na PW
Blogarenka [Usunięty]
Wysłany:
2012-06-25, 19:14
Wybaczcie, że nie doczytałam wszystkich 3 stron, ale to z lenistwa. Nie bijcie mnie, jeśli to pytanie już padło, ale: w których miejscach wystarczy mieć 1- 2 posty, żeby móc się udzielić? Chcę zadać pytanie, które raczej nie padło na forum i potrzebuję 25 postów...
Każdy dział, który wymaga jakiejś liczby postów ma ją podaną w opisie na stronie głównej
Z tym, że pytania dotyczące blogów dodajemy tylko w dziale blogowym.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Blogarenka [Usunięty]
Wysłany:
2012-06-25, 19:58
Htsz, i w tedy ilość postów się nie liczy?
[ Dodano: 25-06-2012, 21:13 ]
Wybacz, że cię tak męczę, Htsz, ale korzystam z okazji Podasz szybką instrukcję zadawania pytania a propos bloga? Coś nie jestem za bardzo w temacie
[ Dodano: 25-06-2012, 21:13 ]
Wybacz, że cię tak męczę, Htsz, ale korzystam z okazji Podasz szybką instrukcję zadawania pytania a propos bloga? Coś nie jestem za bardzo w temacie
Żeby napisać pytanie w dziale blogowym, trzeba mieć "uzbierane" 25 postów, czyli trzeba pisać w innych działach. Masz już 3 posty, więc jeszcze tylko 22, żebyś otrzymała dostęp.
Polecam Ci rozejrzeć się po całym forum, jest wiele tematów, na które na pewno miałabyś coś interesującego do powiedzenia. Do dyspozycji masz działy o filmach, muzyce, rozmowach na różne tematy. Do wyboru, do koloru
Blogarenka [Usunięty]
Wysłany:
2012-06-25, 20:36
A wie ktos może, w których działach te 3- 4 posty mi wystarczą, żeby się udzielić?
[ Dodano: 25-06-2012, 21:38 ]
* nie, chce mi się szukać i sprawdzać, skoro są osoby, które te informacje mają w małym paluszku
To rozumiem że od 15 odpowiedzi można dodawać tematyy ?
mając 15 postów możesz odpowiadać w otwartych tematach pomocy. Mając 25 postów możesz tworzyć nowe wątki - dotyczy działu blogowego - pomoc (blogger, blog, wordpress itd.)
zacytuję jedną z prywatnych wiadomości (w ramach żalenia się):
Cytat
proszę o skasowanie konta, ponieważ limity postów są moim zdaniem absurdalne. nie wszyscy mają mnóstwo czasu by móc sobie nabijać posty.
dziękuję i pozdrawiam.
odpisałem (dlaczego są limity, że to w zamian za pomoc itd.) jednak reakcji nie było. Znalazłem tę osobę na stronie, która oferuje (za opłatą) różnego rodzaju scrapy, dekoracje, opakowania - wszystko ręcznie robione. Rozumiem, że inni mogą oczekiwać opłaty za swoją wiedzę, czas i umiejętności a ja nie?
Nikomu nie każę mieć mnóstwa czasu, ale jak na razie forum ożywiło się przez wprowadzenie tych zasad. Właśnie ten ruch zachęcił nowych do pisania (bo widzą różne nowe tematy), wcześniej zaglądali tylko w jedno miejsce.
Nadal jednak chętnie przeczytam lepsze propozycje, na których skorzystają wszyscy skoro te nie są uczciwe
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).