Kiedyś go uwielbiałam, od paru lat mam wrażenie że stracił swój urok. Może go cenzurują, może stracił pomysł na siebie. Obecnie już go nawet nie oglądam.
______________________________________________________ Blog urodowy: kosmetyki, makijaże, akcesoria..
www.ofetowa.blogspot.com
Tak, ten odcinek z Tatianą był MEGA bo ona jest mega. A sam Kuba może nie stracił polotu ale zaprasza coraz słabszych gości... Może po prostu wyczerpali się 'celebryci'
radeko89n Blogger.Klub
Wiek: 35 Dołączył/a: 02 Mar 2013 Posty: 21 Miasto: Zielona Góra
Wysłany:
2013-03-06, 23:04
Człowiek-pomyłka. Niestety wielki "autorytet" naszych czasów. Jego program pokazuje tylko szczyt ludzkiego idiotyzmu. Bez smaku, za to z pogardą i mocnym akcentem na erotykę. Program znacznie poniżej mojego poziomu, o samym Jakubie nie wspominając.
Jak dla mnie to trochę umiejętność czytania satyry. To nie jest tak, że to on bawi się clowna. To my, jako społeczeństwo korzystające z mediów stajemy się jego prywatnymi clownami. On się bawi, my również. Ten cały 'erotyzm' o który wspomina się posta wyżej to raczej też zabawa. Uprzemysłowienie i uprzedmiotowienie czegoś, co niegdyś było tylko i wyłącznie prywatnością. On wyciąga na zewnątrz co, o czym wszyscy myślą, lecz nie potrafią o tym mówić. Także tego.
Nie lubię gościa. Wieczny Piotruś Pan. Popisuje się inteligencją w niewłaściwy sposób (obrażając innych). A za ten "żart" o Ukrainkach powinno go odwiedzić paru facetów z Ukrainy, może wtedy by nie był taki "mądry".
Poziom jadu w tym temacie mne przeraża. Imo, Kuba jest świetną postacią medialną. Doskonale wykorzystany potencjał. Od wielu lat odnajduje się w trendach, potrafi kierować emocjami odbiorcy. :-)
Przestał być zabawny już parę ładnych lat temu. Niestety jak ktoś już wyżej zauważył, kreowany jest jako autorytet. Uważam też że zbyt nachalnie promuje swoje poglądy polityczne.
Zgadzam się z tym, że już zabawny był tylko na początku. Pamiętam odcinek z Turnau'em (który zresztą dość długo nie chciał się zgodzić) i Wojewódzki był kompletnie nieprzygotowany do tego spotkania
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).