Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Pomógł: 816 razy Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2007-01-14, 19:26 Kuba Wojewódzki Show
|
|
|
do niedawna jeszcze na polsacie a od jakiegś czasu w telewizji TVN można oglądać program K.Wojewódzkiego pt. Kuba Wojewódzki Show.
program nadawany jest obecnie we wtorek o 23:15
Zapewne każdy z was widział ten program przynajmniej raz... jak oceniacie prowadzącego, jego zachowanie ogólnie i w stosunku do osób, które zaprasza... Co myślicie o doborze gości i formach wywiadu, czy to o co pyta was także ciekawiło, czy poprostu jet to taka gadka szmatka..
co myślicie o części muzycznej, czy dzieki takiemu wystepowi w jego programie można się wylansować ? z tego co pamietam w polsacie często wystepowały zespoły, których nazw nigdy wczesniej nie słyszałem, a kilka miało dość interesującą muzykę...
od pewnego czau nie mam tvn'u i niezbyt wiem jak prezentuje się ten program obecnie. Czy ktoś mógłby przedstawić także jakieś porównanie produkcja programu: polsat vs. tvn
p.s. macie jakieś ulubione odcinki ? które były b. wesołe bądź interesujące..
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|