miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-03-15, 17:55
Ja mam 3 z wf'u, lecz traktuję go jako "aktywny odpoczynek między lekcjami". Jak są zaś zaliczenia, to ćwiczę sobie na dzień wcześniej w domu. Nie lubię tylko jak facet mówi, że nie wyjdziemy na dwór, bo mu jest zimno...
ja po dwóch latach od operacji kolana w końcu mogę zacząć robić to co lubię czyli wróciła deska, ręczna i siatkówka jestem szczęśliwa jak nigdy ;D a co do wspólnych w-f'ów czasami sie zdażają ale zazwyczaj chłopaki dostają po tzw. du..e poza tym na świecie są tysiace a moze i miliony kobiet ktore sa lepsze niz niejeden facet ;P
______________________________________________________ pi***ol kraj, myśl o wszechświecie...
Faceci i kobiety mają równe szanse, zależy od ich zdolności. Jeśli naprawdę potrafią dobrze uprawiać jakiś sport powinny to robić, a nie zważać na to, że "mówi się, że kobiety nie mogą uprawiać sportu". Kobiety mają takie sama prawa, jak mężczyzni. Jest na świecie wiele kobiet, które uprawiają sport.
Niupek-hupek Blogger.Klub
Wysłany:
2013-01-12, 12:29
Bzdury, kobiety czasami są nawet lepsze od mężczyzn w sporcie (bardzo rzadkie przypadki ) przykładem jest taka Justyna Kowalczyk.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).