Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
godson90
Wysłany:
2008-06-29, 14:23
care96, więc mówisz że w twojej szkole uwazajom że kobiety nie potrafią ćwiczyć ... ?? Może i tak jest, ale ja uważam że facet i dziewczyna mają równe szanse w każdym sporcie
Wysłany:
2008-06-29, 21:01Re: Czy kobiety mogą uprawiac sport?
care96 napisał/a:
Umnie w szkole uwazajom ze kobiety nie powinny ćwiczyc bo sie ośmieszajom .
Ale czy to jest prawda
kobiety sie 'ośmieszajom' jak tak 'piszom' zresztą nie tylko kobiety
a co do sportu nie powiedzialabym zeby to byl powod do osmieszania
w mojej szkole trenowanie czegos i odnoszenie sukcesow z jakies dziedziny to powod do dumy nie kazdy moze sobie pozwolic np na zdobycie 1 miejsc w bieganiu czy pływaniu
______________________________________________________ ja nic nie muszę, dlatego mam czystą duszę
moim zdaniem kobiety powinne uprawiać sport ja od czasu do czasu boksuje
______________________________________________________ ____________________
I’m happy and I can thank myself
If it were up to you I’d be in my bed crying
But I’m happy and I know that makes you sad
a co trudno wam uwierzyć że trenyje box hahaha a na nikim nie trenuje tylko ternuje z wójkiem który jes zawodowym boxerem myślicie że nikomu jescze nie przywaliłam to sie mylicie
______________________________________________________ ____________________
I’m happy and I can thank myself
If it were up to you I’d be in my bed crying
But I’m happy and I know that makes you sad
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-07-06, 10:24
Kobiety w sporcie sobie świetnie radzą! Czasami nawet lepiej niż mężczyźni. A w jakim? Na przykład w piłce siatkowej. Choć ogólnie są słabszymi stworzeniami od mężczyzn to sport jest jak najbardziej dla nich. A ośmieszać to się nie ośmieszają... Może jak wyskoczą takie cizie na WFie co boją się odbić piłkę bo im się paznokieć złamie to tak... Ale jeśli mowa o normalnych dziewczynach to ja jestem jak najbardziej za!
A swoją drogą... WF to rozrywka między lekcjami, więc kto ma się ośmieszać? To po prostu zabawa. Drażni mnie, że ludzie tak na poważnie biorą lekcje WFu. Oczywiście, powinno się starać, ale nie przywiązywać do niego tak dużej wagi...
Może to niekoniecznie sport, ale ja mam praktyki u kumpla. uczy mnie...sie bić
Widząc ustawki po meczach piłki nożnej poprostu się w tym zakochałam
Dziewczyny, uprawiajcie sport, róbcie co lubicie, jak komuś coś się nie podoba, niech nie patrzy
______________________________________________________ [you] idziemy na piwo? Nie Wszystko Co Pozytywne, Jest Legalne..
Może to niekoniecznie sport, ale ja mam praktyki u kumpla. uczy mnie...sie bić
Widząc ustawki po meczach piłki nożnej poprostu się w tym zakochałam
Dziewczyny, uprawiajcie sport, róbcie co lubicie, jak komuś coś się nie podoba, niech nie patrzy
Byłem na dwóch ustawkach, żałuję tego. To czysta głupota. Jak już mamy się prać to lejmy Niemców albo Ruskich
A tak na temat:
Kobiety jak najbardziej powinny . Chociaż to zależy od dyscypliny sportu. Dla mnie jedyną rzeczą jaka powinna być im zakazana to służba w Wojsku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).