Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2010-07-23, 09:20
Htsz napisał/a:
zablokowanie danych skutkuje komunikatem Nie znaleziono żądanej strony.? bo takie coś wyświetla się po wejściu na stronę
konto nie istnieje, ale żeby skasować dane musisz wysłać im maila
1) owszem, i to jest w tym najlepsze
2) wysłałam im @ w kilka minut po skasowaniu konta
Gocha [Usunięty]
Wysłany:
2010-09-11, 20:25
też się z tym zgadzam. FB jest zdecydowanie lepszy od NK.
zresztą to co można zdziałać za pomocą Facebooka przewyższa najśmielsze oczekiwania. Za pomocą aplikacji People Projects Polska chociażby można pomagać, bawić się i działać. bo razem na FB można więcej
Facebook jest o wiele lepszy od NK. Jest pełno gier, aplikacji, wydarzenia, brak limitów i nie ma właściwie żadnych opłat. Na NK trzeba prawie za wszystko płacić- za wysłanie do kogoś prezentu (Na FB jest darmowa aplikacja do wysyłania prezentów).
Ja jakoś pół roku temu usunąłem konto na NK, gdyż większość moich znajomych jest na FB i lepiej mi jest tam. Serwis wygląda milej, ciekawe dodatki, gry. NK zaczęło się robić takie dziwne, spamowało mi na pocztę, że musiałem się pożegnać.
Przeniosłam się na Facebooka, bo musiałam mieć kontakt z ludźmi z klasy, gdy mnie nie było w szkole. Poza tym teraz większość ma profil na Facebooku, więc łatwiej utrzymuje się kontakt. Trudno np. kontaktować się ze znajomymi z zagranicy przez NK...
Wkurzają mnie co prawda tony zaproszeń na wydarzenia, w których i tak nie wezmę udziału, czy do skorzystania z aplikacji. Blokuję, gdy tylko się pojawią. Bez potrzeby staram się nie udostępniać swoich danych, nawet jeśli siedzą one zakopane na serwerach Facebooka. Ktoś mnie jeszcze sprzeda razem z fanpagem i co ja zrobię?
jak dla mnie zasadnicza przewaga fb w jednej kwestii- daje możliwość międzynarodowych kontaktów. i - do niedawna- przejrzysty interfejs, po wprowadzeniu osi czasu mam jeszcze trochę focha na fb.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).