ja po górach chodzic lubie, ale zanim poczuje tą radosc mam zazwyczaj godzine marudzenia, że nie chce mi sie, że buty niewygodne, że po co, że robaki. Po godzinie mogłabym do domku nie wracac. Przy czym zdecydowanie wole morze. Nad polskim byłam kilka razy, teraz mieszkam nad Irlandzkim i gdyby nie srające wszedzie mewy byłabym najszesliwszym dzieckiem w tym mieście
______________________________________________________ [you] , a Ty kim, kim dla mnie...?
kocham góry, Morskie Oko, Tarty są piękne
woda też jest fajna, ale najlepiej jak jest w górach Jezioro Solińskie i pływanie kajakiem, eh to były wakacje
w tym roku udało się "wyszarpać" dwa urlopy i dzięki temu 2 x góry
aga2244 [Usunięty]
Wysłany:
2012-10-04, 11:51
Zdecydowanie wolę nasze polskie góry. Polecam szczególnie wybrać się do Bukowiny Tatrzańskiej. Jest tam sporo ciszej i mniej tłoczniej niż np. w Zakopanym. Ponadto nocleg wychodzi mnie sporo taniej.
zima zebrała już żniwo w górach, ale to tych, którzy nie szanuja ich praw. Dla turystów, którzy podchodzą z respektem góry sa piękne, chociaż widziałem je przy okazji świętowania nowego roku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).