No właśnie, to po prostu napina skórę i łatwiej jest wytuszować rzęsy-to samo z wkładaniem soczewek.
______________________________________________________ Jestem Szel i też używam painta.
Czasem lubię się pobawić w "walą mnie wasze rozmiary, zagrajmy w chybił trafił"
Imię: Karolajn
Wysłany:
2012-10-13, 09:45
Do jakiegoś czasu nie zwracałam na to uwagi, dopiero kiedyś ja się malowałam i był przy tym mój chłopak to zobaczył, że ja maluję rzęsy mam otwarte usta. Sama nie wiem dlaczego tak jest. To jest odruch niekontrolowany.
Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieję, ale pamiętam jak mój chłopak padał ze śmiechu na mój widok... Wręcz musiał być w łazience gdy malowałam sobie rzęsy
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).