Chris Evans bezapelacyjnie (jaki jest Twoj numer?) ;p miękną mi kolana gdy go widzę ;p
Podobnie Gerard Butler znany z PS I love You albo Brzydkiej prawdy
Polskich aktorów cięzko nazwać seksownymi, ja przynajmniej nie moge sobie nawiska żadnego z takich przypomnieć... Bartosz Arłukowicz? No polityk też jest aktorem ;P
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
Chris Evans bezapelacyjnie (jaki jest Twoj numer?) ;p miękną mi kolana gdy go widzę ;p
Podobnie Gerard Butler znany z PS I love You albo Brzydkiej prawdy
1. co do Chrisa mam podobnie jest normalnie eh
2. Butler podobał mi się w Tomb Rider i... Upiorze z opery
3. Johnny Depp ma bardzo oryginalną urodę, ogólnie fajny
4. no i oczywiście Jason Statham - ideał
5. David Anders za czasów gry w Alias
6. Al Pacino, ale tylko za młodych lat (1 i 2 część Ojca Chrzestnego)
Polaków na tej liście nie ma, no cóż, aktorzy są ogólnie tacy jacyś nie fajni, ale za to reszta polskich mężczyzn ok
Dla mnie Polski to na pewno Michał Żebrowski bo ma w sobie tajemnice i niesamowite oczy Z zagranicznych to niestety już nieżyjący Heath Ledger za niesamowity uśmiech i przede wszystkim świetne role filmowe
W Pl nie ma przystojnych aktorów.
A z zagranicznych wybieram Goslinga.
Dlaczego?
Bo jest umięśniony ale nie napakowany, bo ma śliczną buźkę.... a tak ogólnie to ja go uwielbiam odkąd zagrał w serialu "Młody Herkules" z tymi blond włoskami do uszu ♥ ^^
Po za tym jest świetnym aktorem i piosenkarzem.
i
ewalucja napisał/a:
Z zagranicznych to niestety już nieżyjący Heath Ledger za niesamowity uśmiech i przede wszystkim świetne role filmowe
Heath to cudowny aktor. A uśmiech miał najpiękniejszy na świecie.
Szczególnie podobała mi się jego rola w "Zakochanej Złośnicy".
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).