Wysłany:
2009-09-04, 16:26Najseksowniejszy polski / zagraniczny aktor to...
Jaki jest Wasz typ najseksowniejszego / najprzystojniejszego aktora w Polsce ? Polscy - oczywiście z obywatelstwem polskim ;P Zagraniczni z dowolnym. W tym temacie wymieniamy tylko panów.
przedstawiając swój typ uzasadnijcie go
czy zgadzacie się z rankingami z telewizji i gazet ? czy aktorzy wybierani na czołowe miejsca są także waszymi typami ?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
chyba nie ma jakiegoś ładnego polskiego aktora.
mi się te rankingowe typy zupełnie nie podobają.
ew. Karolak by się nadawał, albo Szyc.
z zagranicznych...
jeśli chodziło by w kategorii:
najlepsze ciało: Jason Statham, moim zdaniem
najepszy głos: również Statham,
podoba mi się Daniel Mays, Edward Norton, Ewan McGregor
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Ostatnio zmieniony przez Yzoja 2009-09-07, 13:02, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-09-06, 19:11
Z polskich aktorów najseksowniejszy jest... Hmmm... Powiedzmy, że Żmijewski. Nie wiem dlaczego, ale ma coś w sobie ten aktor, bardzo go lubię... A szczególnie lubię na niego patrzeć . Ma ładne oczy.
A z zagranicznych to oczywiście Johnny Depp . Wyjaśniać nie będę, od kilku lat jestem jego wierną fanką . Uwielbiam tego faceta za umiejętności aktorskie i za niesamowicie męski typ urody. Ponadto rozwala mnie jego głos .
Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2009-09-13, 14:29
Z zagranicznych to Johnny Depp (to samo co Inez, Robert Knepper (za świetnie zagraną moim zdaniem rolę T-Baga i parę innych) i Nicolas Cage (za film Gone in Sixty Seconds )
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
edward norton - za rozczulający wygląd znerwicowanego pracownika biurowego.
depp tak, ale tylko z wąsem.
______________________________________________________ "people who don't need other people need other people to show them, that they are people who don't need other people" - terry pratchett
to nie internet psuje ludzi. to ludzie psują internet.
Wysłany:
2010-08-11, 20:03
Deep - z wąsem i bez wąsa Nie robi na mnie super wrażenia, ale bez dwóch zdań się podoba
Bloom - za chłopięcy typ urody.
Low - za chłopięcy typ urody, too (to anioł na ziemi, normalnie )
Laurie - brzydki jak noc, ale ma w sobie to coś
Szyc - też brzydki i też ma w sobie to coś
Dohring - za tą buzię dałabym się pokroić
mi się jeszcze Szymon Hołownia podoba, Krzysztof Kiełpiński, ale to kurczę nie bardzo aktorzy, ale ludzie znani z TV ;D
ostatnio mam skłonności do kujonowatych blondynów.
Viggo Mortensen,
moje dwa osobiste ciasteczka
- David Tennant (urocze oczy, uśmiech i szkocki akcent - grał w Czarze Ognia)
- John Simm (uśmiech!)
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Imię: Katarzyna Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 12 Lut 2009 Posty: 458 Miasto: Kraków
Wysłany:
2010-08-12, 09:21
Deep! może super piękny to on nie jest, ale ma w sobie to coś a oprócz niego Laurie, który urodą również nie grzeszy, ale ja nie potrafię go nie kochać z takich ciutkę przystojniejszych to Bale (najseksowniejszy Batman ) i Gerard Butler (mam słabość do panów pochodzących z Wysp )
______________________________________________________ sława przemija, ale internet pozostaje na zawsze
~Ferb
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2010-08-13, 19:03
Jude Law
w tej reklamie szczególnie
dostaję orgazmu w dwudziestej piątej sekundzie!
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).