kolejny głos, który sugeruje żeby nie traktować filmu dosłownie - Krzysztof Kozak przedstawiony jako oszust i gangster -> http://www.cgm.pl/aktualn...ogiem,news.html - a przynajmniej on tak twierdzi, ja tego pana nie znam.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Sam Rahim i Fokus w swoich wypowiedziach twierdzili, że film w większości zbudowany jest na prawdziwych wydarzeniach, a nie na fikcji. Niektóre elementy są dodane, ale nie wprowadzają jakichś niesamowitych zmian, po prostu są to zabiegi czysto filmowe użyte po to by lepiej się oglądało
werka Blogger.Klub
Wysłany:
2012-10-01, 16:14
Alabastrova napisał/a:
To dla nas prawie jak dla naszych nieco starszych kolegów czasy PRLu
pięknie ujęte Alabastrova to już jest wrośnięte w nasze korzenie i historię naszego wychowania... a bynajmniej mojego
Film już można znaleźć w sieci, wiem o tym chociaż sam wybrałem się do kina i z czystym sumieniem polecam szczerze tą produkcję. Film wywarł na mnie mocne wrażenie, wyszedłem z kina na miękkich nogach
Oglądałam w sieci bo tak jak Robert zanaczył, jest już dostępny.
Bardzo mi się podobał. Myślałam, że pokaża bardziej psychiczną zapaść i obłęd w którym ponoć Magik był przed śmiercią ale w sumie może byłby przez to bardziej porażający, a szystko jest utrzymane w dobrym tonie. Polecam każdemu, kto choć troszkę zna historię Paktofoniki, słuchał hip-hopu i wie kim był Magik dla tysięcy, może nawet milionów nastolatków w Polsce.
Nasze polskie kino idzie w coraz lepszą stronę i bardzo mnie to cieszy
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
ja miałam iść na to do kina z lubym, ale luby zabrał kumpla i brata i jak już staliśmy przed wyborem to usłyszałam, że to ścierwo i poszliśmy na taken 2. I to było moje ostatnie wyjście do kina z lubym bądź jego kliką. Nie dla mnie układy pod tytułem "raz na ruski rok jestem w polsce i muszę iść na film, który w UK mogę zobaczyć".
______________________________________________________ [you] , a Ty kim, kim dla mnie...?
Cóż.
Gra aktorska głównych trzech aktorów - wyśmienita, bez zbędnych słów. Naprawdę bardzo dobrze zagrali młodych, dopiero co zaczynających karierę raperów, artystów, muzyków.
Jeśli chodzi o fabułę i historię opisaną. Bardzo dużo niedociągnięć. Wiele braków.
I mówię to jako zapalony fan Paktofoniki, który w wieku 15 lat był na koncercie w Spodku w 2003 roku.
Pozostał pewien niedosyt, ale film jednak można polecić.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).