Wysłany:
2009-07-03, 16:27
Moja koleżanka kiedyś wyrwała do mnie z tekstem, że MUSZĘ z nią iść po plastry do depilacji twarzy, bo nie wyrabia z pęsetą
a) bałam się, co usuwała tą pęsetą - na początku nie zakapowałam, że chodzi o wąsik
ab) gdy już to zrobiłam, zaczęłam się zastanawiać, jak długo męczyła się z wyrywaniem tego wszystkiego rzekomą pęsetą
ac) a zrozumiałam, że chodzi o wąsik po tym samym, na co skarżyła się Asiek - WIELKA WARGA! XD
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-07-03, 17:53
Hotaru, no mogłabym, ale jak się ślicznie zapytała mnie moja psiapsióła: po ch** ? ja naprawdę mało co tam mam, a tej nadwrażliwości którą czułam przez kilka kolejnych dni nigdy nie zapomnę. to nieporozumienie jakieś.
Imię: Karolajn
Wysłany:
2012-10-13, 10:04
Ja niestety mam z tym problem, wyrywam sobie włoski, ponieważ nic innego nie działa. Depilatorem nawet nie będę próbowała, a plastry jakoś nie działają, chociaż miałam specjalnie do twarzy.
ja używam plastrów, niestety jestem ciemną brunetką i mam widoczny wąsik... żeby było bardziej szczegółowo to polecam plastry z Joanny, bo są moim zdaniem bardzo dobre no i w pudełeczkach jest gratisowo olejek łagodzący podrażnienia i ułatwiający usunięcie wosku Poza tym jak zdarzy się tak, że odrasta nierówno czy coś (zazwyczaj na bokach) to pomagam sobie pęsetką
Wg. to zastanawiam się nad wyżej wspomnianym laserem, obecnie już nie jest to takie drogie, czy któraś z was korzystała z tego?
Gagatek Blogger.Klub
Wysłany:
2013-05-19, 14:01
Przez długie lata nie zauważałam tego problemu, ale od pewnego czasu stał się dla mnie udręką. Właściwie meszek jest prawie niewidoczny, ale osobiście bardzo mnie irytuje - zwłaszcza te pojedyńcze, ciemne włoski. Kiedyś próbowałam rozjaśnić je wodą utlenioną, ale efekt był marny. Od kilku tyg. wyrywam pojedyńcze włoski, ale nie depiluję całości
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).