Chodzi o to, że osoby, które dodają mnie jako nowe widzą posty od razu, a starsi czytelnicy nie :> wiem bo zrobiłam wywiad na fp;) ale dziś zaktualizował się szybko, ja widziałam po 15minutach więc może się wszystko ustabilizuje, blogger lubi szaleć
W jakim sensie nie działa? coś się nie wczytuje? czy wyskakuje błąd typu 403 lub 404?
Ja wszedłem na mojej nokii e52 poprzez Operę Mini, ale po załadowaniu 4.1MB wyświetlił mi się komunikat, że za mało mam pamięci. Wszystko widać jednak normalnie. Są zdjęcia, teksty itd.
W dziale Szablon jest możliwość dostosowania wyglądu bloga do wersji mobilnej, ale nie korzystałem z tego jeszcze.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Miałem to samo że blog nie działał na komórkach (przeglądarka Opera) i niektórych komputerach (szczególnie w Niemczech), pomógł email do supportu, zmienili DNS'y i już działa jak należy.
Zarejestrowałam się na ovh, zapłaciłam przed chwilą za domenę .pl a w menagerze po lewej stronie nie mam czegoś takiego jak "serwer wirtualny", co jest na wszystkich obrazkach w tym temacie.
To się pojawia po jakimś czasie? A jeśli nie to co mam zrobić?
Już opłacona domena i przyszło potwierdzenie? przy rejestracji wybrałaś darmowe konto do domeny? Jeżeli nie to może zadzwoń w tygodniu do nich i zapytaj. Sprawdź czy pakiet hostingowy Start10M jest dostępny pod ikonką "więcej usług", jeżeli tak to go zamów (ma być bezpłatny).
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).