Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Pomógł: 816 razy Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2012-12-14, 17:22 [Forum] Czy przenieść dział integracyjny?
|
|
|
Niektórzy narzekają, że największą liczbę nowych postów stanowią te do nabijania limitu (kolory, imiona, wiek itd.). Nowi użytkownicy upatrzyli sobie dział integracyjny lub witanie pozostałych, którzy założyli odpowiedni temat.
Mam zatem propozycję. Czy przenosimy dział integracyjny na dół forum, tam gdzie dział techniczny? W ten sposób może chociaż część z nowych pozwiedza całość i udzieli się w innych działach niż te.
Ostatnio udało mi się wyświetlać kody dla osób, które mają mniej niż 10 postów, więc myślę, że przy zbliżających się zmianach można utworzyć różnego rodzaju komunikaty "za rączkę":
0-5 postów - zachęcenie do przywitania się, link do samouczka, uzupełnienie profilu itd.
5-15 postów - wątki, które warto przeczytać i uzupełnić na początku
15-25 postów - wątki z działu blogowego
itd.
Proszę o wypowiedzi za lub przeciw. Jeżeli nie wiecie co napisać to chociaż zagłosujcie w ankiecie. Nie ma ona limitu, ale powiedzmy, że decyzję podejmujemy na początku nowego roku (pierwszy tydzień stycznia).
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|