Sheldon jest absolutnym mistrzostwem!
A co do Housa, to sama postać jest świetna, ale serial ma już tak oklepaną formułę, że ciągle ten sam schemat wydarzeń
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie znoszę niesmacznego humoru opartego na najróżniejszych ludzkich wydzielinach i wulgarnych żartach (nie mylić z nieprzyzwoitymi - te drugie o ile są "ze smakiem" są całkiem ok). Uwielbiam humor sytuacyjny, sarkastyczny i złośliwy. Z cyklu "komedia" moim ulubionym filmem spośród nowych produkcji jest "Yes man". Bardzo lubię też stare polskie komedie - Seksmisja, Rejs, Miś. Ale to co bawi mnie w szczególności to filmy które nie są komediami, ale mają komediowy wydźwięk: Sherlock Holmes, Piraci z Karaibów, Iron Man, Niezniszczalni...
Ja niestety uwielbiam te głupie amerykańskie komedie...
Ale nie tylko. Uwielbiam np Obłędnego Rycerza czy Zakochaną Złośnicę.
Z polskich do moich ulubionych zaliczam Seksmisję i Zróbmy sobie wnuka.
A z niemieckich Buta Manitou i Gwiezdne Jaja: Zemsta świrów.
Może ja wymienię swoje ukochane
1. Kac Vegas 1,2 nie wiem co w tym filmie takiego jest, może ten Alan- imiennik mojego synka Tak, na pewno to on sprawia, że mogę oglądać ten film miesiąc, dzień po dniu.
2. Zohan (Nie zadzieraj z fryzjerem) no cóż, gdyby w Polsce był gdzieś taki Zohan to dałabym się ogolić na łyso uwielbiam kreacje Adama Sandlera, ale ta jest genizlna.
3. Duże dzieci- mega komedia dla całej rodziny, z rodzicami, mężem, sis i synkiem oglądaliśmy ją dzień w dzień na HBO. Doborowa obsada, świetne dialogi.
4. Rrrrr- ten film jest tak badziewny, ale polski dubbing robi swoje
Może oglądaliście któreś z tych filmów? Wydaje mi się, że to kwestia dialogów robi na mnie największe i miłe wrażenie
Polskie komedie? Kingsajz i Zróbmy sobie wnuka i to na tyle (chyba ;p)...
______________________________________________________ Mamspired- parentingowy blog lifestyle.
4. Rrrrr- ten film jest tak badziewny, ale polski dubbing robi swoje
Może oglądaliście któreś z tych filmów? Wydaje mi się, że to kwestia dialogów robi na mnie największe i miłe wrażenie
Ostatni. Nie był najgorszy, ale jakoś mnie irytował i do ulubionych bym nie zaliczył.
Ja lubię komedie, ale bardziej seriale (bo w ogóle wolę seriale od filmów). Całe mnóstwo seriali komediowych oglądałem chętnie (choć nieregularnie): Przyjaciół, Roseanne, Dharma i Greg, Trzecia planeta od słońca, Miodowe lata, Wojna domowa, Kasia i Tomek, Lokatorzy, Sąsiedzi, Mam na imię Earl, Allo Allo, Co ludzie powiedzą, Rodzinka.pl...
Z filmów to moje ulubione: Interkosmos, Trzech mężczyzn i dziecko, Pociąg życia, Moja macocha jest kosmitką. No i polskie (ale np. wolę Poszukiwany Poszukiwana czy Jak rozpętałem II Wojnę Światową niż wspominany tu częściej Miś czy Kingsajz).
Natomiast czego nie lubię to trudno mi powiedzieć, ale np. Shrek mnie w ogóle nie przekonał, z seriali to natomiast pasjami nie znoszę Kiepskich ale no nie trawię tego (Bundych też z resztą nie lubię), więc no taki humor to niee...
anwen Blogger.Klub
Wysłany:
2013-01-13, 19:56
Ja ogólnie rzecz biorąc lubię komedię, ale nie znoszę amerykańskiego głupkowate humoru jak chociażby ostatnio w Ted. Wiem, że ten film podobał się wieeeeeeeeelu osobom - mnie nie rozśmieszył ani trochę
Za to śmieję się do łez przy każdym odcinku Big Bang Theory
Niemalże nic mnie nie bawi. Komedie omijam szerokim łukiem (ponurak, ech).
A co mnie bawi - House. Sarkazm i ironia to, to co lubię.
A poza tym - Rodzinka.pl
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).