Moge sie mylic, ale sadze,ze po tym jak napisze Cristiano Ronaldo spotkam sie z dosc niezla krytyka, jednak odwaze sie przyznac,ze bardzo szanuje tego czlowieka. Jesli Twoim argumentem na to dlaczego nie jest godny mianem 'dobrego sportowca' jest to,ze ma na glowie zel to nie mamy o czym dyskutowac.
Jest genialny na boisku, poza nim jest dosc kontrowersyjny i bywa chamski, ale tak zdobywa sie slawe w dzisiejszychc czasach..
A ja się zgadzam. Jest piekielnie utalentowany. Jeżeli chodzi o umiejętności techniczne - czołówka światowa. Nie oceniam jego wymuskanego wyglądu czy boiskowego charakteru, teatralnych min i upadków, bo w piłce akurat najmniej mnie to obchodzi. Za to podoba mi się, jakim jest człowiekiem poza boiskiem. Widziałam kiedyś dokument o jego działaniach dobroczynnych, o pomocy dzieciakom, o wsparciu dla rodziny. Lubię takie coś w ludziach. Śmiem nawet twierdzić, że ma więcej pokory niż osławiony Messi.
Jestem pewna, że większość ludzi, którzy tak na niego utyskują, zesikałaby się z przejęcia, gdyby podszedł i podał im rękę.
Cristiano Ronaldo - no przesadza z tym wygladam delikatnie mowiac,
zmieniajac fryzury podczas przerwy meczowej pomiedzy dwiema połowami, troche nie poważne.
krwisty Blogger.Klub
Dołączył/a: 24 Sie 2012 Posty: 6
Wysłany:
2012-12-02, 12:53
Osobiście szanuję wszystkich sportowców, ale oczka w głowie to: Justyna Kowalczyk, Adam Małysz kiedyś w skokach i teraz w rajdach oraz reszta polskich skoczków (z racji tego że prowadzę serwis o skokach). Mariusz Pudzianowski, Fedor Emelianenko i ten niesamowity Mamed Khalidov. Miłe dla oka też są tenisistki, szczególnie te, które są miłe dla oka ;-). Wymienić bym też chciał skoczkinie narciarskie, bo są zgrabne, często ładne i bardzo odważne.
Moim ulubionym sportowcem jest - AJ Styles. Jest to amerykański wrestler, który walczy w federacji TNA (Total Nonstop Action, obecnie zwaną iMPACT Wrestling) Ten zawodnik posiada duże umięjętności w ringu, jest charyzmatyczny przy mikrofonie oraz dzemie w nim wielki potencjał.
Z naszych polskich to Jerzy Kulej(dwukrotny złoty medalista IO w boksie), Mike Tyson(sportowo, jego styl życia mnie nie inspiruję ) no i nasz polski światowy alpinista Jerzy Kukuczka(jako drugi człowiek na świecie zdobył Koronę Himalajów w zaledwie 7 lat, pierwszy zrobił to bodajże w 12).
______________________________________________________ Potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).