Mam kolczyk w górnej części ucha (nie wiem jak to nazwać ) i w języku... ten drugi noszę już całkiem długo a mimo wszystko zęby mam zdrowe Wszystko wygląda Ok jeśli się nie przegina
słyszałem że jak się często bawi kolczykiem w języku to zaczyna się obijać o zęby, dokładnie to odradziła mi to koleżanka która robi mi kolczyki i kolega który miał w języku ponad 2 lata. Osobiście mi się podoba możliwe ze sobie kiedyś zrobię, mam dwa w wardze i bawię się niemi cały czas. Kolczykiem w języku tym bardziej będę kręcił.
O tak jest to bardzo dobra zabawka, można kręcić, gryźć a i dziewczyna będzie zadowolona bo język się dobrze ćwiczy i wygina
jako kobieta stwierdzam, że zadowolenie idzie w dwie strony if ju noł łot aj min
CiastoPrzygoda napisał/a:
słyszałem że jak się często bawi kolczykiem w języku to zaczyna się obijać o zęby
dużo zależy od miejsca przekłucia, poprawnie włożony i dopasowany kolczyk nie ma prawa obijać Ci się o zęby chyba że sobie nim machasz na lewo i prawo i masz język jak krowa . Swój kolczyk mam od 16ego roku życia (5 lat z hakiem) i w tym czasie krzywdę zrobiłam sobie raz i to z własnej głupoty.
______________________________________________________ [you] , a Ty kim, kim dla mnie...?
jako kobieta stwierdzam, że zadowolenie idzie w dwie strony if ju noł łot aj min
ehh wiem wiem o co chodzi
I taka mała anegdotka z życia, kiedyś u dentysty poznałem dziewczynę (swoją drogą bardzo miłą i sympatyczną) która też zrobiła sobie krzywdę bo kiedyś ugryzła kolczyk za mocno i złamała ząb. Zawsze można mieć plastikowy kolczyk, pewnie mniej szkód zrobi niż taki metalowy...
olapen1 Blogger.Klub
Imię: Ola
To zależy jaką pracę (a co może ważniejsze: w jakim kraju...). Miałem w pracy młodego mężczyznę z 5 kolczykami na twarzy i kilkorgiem kolejnych w uszach. Na stanowisku mnie nadrzędnym - dodam
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).