Jakub Szczęsny WordPress.Klub
Imię: Jakub
Dołączył/a: 27 Lut 2013 Posty: 11 Miasto: Rzeszów
Wysłany:
2013-02-28, 15:07
Facebook to świetne narzędzie do komunikacji ze znajomymi - przydaje się także, jako utrzymywanie relacji z fanami naszych stron. To serwis, który oprócz prostych funkcji społecznościowych, oferuje także szeroki wachlarz usług marketingowych i tym samym dużo bardziej przyciąga uwagę firm niż polskie NK.
Poza tym, jak ktoś to ujął wcześniej, istnieje moda na Facebook'a.
______________________________________________________ Poza poprawnością wszelką. Na granicy sztuki i rynsztoku.
Imię: Mariusz
Wiek: 43 Dołączył/a: 11 Mar 2013 Posty: 10 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2013-03-11, 11:57
Tu tak naprawdę zależy do czego się wykorzystuje te portale. Ja na nie patrzę trochę również przez pryzmat zawodowy czyli jak je wykorzystać w działaniach marketingowych. Tu zdecydowanie lepiej prezentuje się FB. Nieograniczone możliwości w tworzeniu aplikacji, przyjazny sposób korzystania, bardziej rozwinięte narzędzia do obsługi profili firmowych. Pracuję przy tworzeniu fanpejdży i administrowaniu ich. Jak sprawdziłem target i możliwości takich działań na nk to nie zachwyciło mnie to.
Prywatnie FB to dla mnie źródło informacji z fanpejdży które lubię oraz możliwość szybkiego kontaktu. Wersja mobile też jest bardzo przydatna
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).