Sporo ich, choć muszę przyznać, że niemało jest także tych spełnionych. A te do spełnienia, to m.in.:
- znaleźć pracę, którą będę lubiła;
- zobaczyć "na żywo" zorzę polarną;
- pisać poczytne powieści;
- mieć własny dom z ogrodem, poddaszem i kota;
- mieć zawsze dość kasy, by nie martwić się o przetrwanie;
- powłóczyć się znów po Turcji;
...
Jakub Szczęsny WordPress.Klub
Imię: Jakub
Dołączył/a: 27 Lut 2013 Posty: 11 Miasto: Rzeszów
Wysłany:
2013-02-28, 21:43
- 3 koty
- Audi A8
- własny gabinet z wielkim biurkiem i dużym telewizorem na ścianie
- mądre dzieci
- dużo oszczędności
- szczepionki przeciw idiotyzmowi.
______________________________________________________ Poza poprawnością wszelką. Na granicy sztuki i rynsztoku.
Imię: KoKa
Wysłany:
2013-03-01, 18:16
Marzę aby wydać swoją powieść, ale chciałabym aby to była mądra książka, więc wstrzymuję się do czasu aż zmądrzeję. Ostatnio też marzy mi się podróż do Ugandy - uważam, że to fascynujące miejsce.
rybkasia Blogger.Klub
Wysłany:
2013-03-11, 09:32
ja w tym roku spełniam swoje marzenie podróżnicze. Razem z koleżanką wybieram się w podróż po Europie pociągiem. Mamy zamiar w 22 dni pokonać sporo kilometrów i przejechać od granicy polsko-czeskiej przez Pragę-Wiedeń-Wenecję-Weronę-Mediolan-Marsylię-Barcelonę-Madryt-Lizbonę-Porto-Santiago de Compostela-Saragossę i jeszcze kilka mniejszych miejscowości.
a oprócz tego to moje marzenie to szybko skończyć studia:)
Imię: KoKa
Wysłany:
2013-03-12, 12:04
rybkasia napisał/a:
przez Pragę-Wiedeń-Wenecję-Weronę-Mediolan-Marsylię-Barcelonę-Madryt-Lizbonę-Porto-Santiago de Compostela-Saragossę i jeszcze kilka mniejszych miejscowości.
Piękne marzenie
Ja sobie z moją przyjaciółką wymyśliłam ostatnio, że w maju, z okazji jej urodzin pojedziemy do Amsterdamu. Będziemy jeździć po mieście na rowerach z tulipanami w koszyku i zwiedzać okoliczne galerie sztuki. Już nie mogę się doczekać
moje marzenie - nierealne to podroż dookoła świata
Nie zakładaj z góry czegoś takiego!:) Przecież zaczęłaś je już realizować, biorąc pod uwagę to, gdzie obecnie jesteś...;)
Ja też kiedyś miałam podobne marzenie. Zaczęłam planować, następnie wcielać plany w życie. Zebrałam ekipę, ruszyłam w świat... Wprawdzie nie objechałam go całego, ale np. spędziłam 5 miesięcy w Chinach i wcale tego nie żałuję;)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).