______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
chyba każdy chciałby być bogaty. Dla jednych oznacza to finanse a dla innych np. szczerą miłość. Jeżeli miałbym marzyć o wielkich wygranych to tylko w parze ze szczerą miłością od/do osoby, z którą mógłbym się tym podzielić
Kiedyś marzyłem o fajnym aparacie - kupiłem sobie. Potem o podróży do Kairu - byłem.
Teraz marzę o spełnieniu się zawodowo - obecnie interesuje mnie założenie firmy i działalność w internecie. To chodzi za mną od dłuższego czasu i mam nadzieję, że uda się zrealizować - ale to raczej plany na przyszłość niż marzenie z prawdziwego zdarzenia, bo... takie się nie spełniają i na tym to powinno polegać
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Na dzisiaj to wyjazd do Paryża który planuję na wakacje przyszłego roku
______________________________________________________ Demerde Toi
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2010-03-05, 18:49
A mi się marzy własna winnica z wielkim domem, w środku południowej toskani z ziemą spaloną słońcem itp itd. Jak już osiągnę to marzenie to już niczego w życiu nie będe potrzebował.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).