Nie sądzę ze ktoś ma się za byle kogo ale ok. Ten ktoś nie był byle kim skoro się nim interesujemy na początku.
Lepiej być samemu niż z nieodpowiednią osobą.
Ja jestem z partnerem i mam nadzieję, że już tak zostanie.
a.wroclaw Blogger.Klub
Wysłany:
2013-03-21, 14:10
Nie napiszę nic odkrywczego: lepiej być samej/samemu niż z nieodpowiednią osobą. Mam wielu znajomych, którzy spotykają się z kimś żeby: mieć więcej kasy, stały dostęp do domowych obiadków, wyremontowany dom ( tak, znam przypadek gdzie dziewczyna nie chciała spotykać się z facetem ale robiła to bo pragnęła żeby jej wyremontował dom, potem go rzuciła od razu ) życzę takim ludziom powodzenia, i tego, żeby trzymali się daleko ode mnie
Panna Marchewka Blogger.Klub
Imię: Dominika
Wiek: 35 Dołączyła: 10 Mar 2013 Posty: 28 Miasto: Koszalin/Słupsk
Wysłany:
2013-04-23, 15:35
jestem w stałym związku od ponad 4 lat- leci 5. Nie raz nachodzą mnie myśli o tym jak fajnie by było na nowo kogoś poznawać itd, ale szybko to mija- jestem szczęśliwa ze swoim partnerem i nie zamienię to na nic innego
marrika91 Blogger.Klub
Wysłany:
2013-05-01, 23:10
Ja jestem w stałym związku od ponad 2 lat i jestem bardzo szczęśliwa
Gagatek Blogger.Klub
Wysłany:
2013-05-19, 14:31
Jestem w stałym związku od ponad 10 lat Wciąż żyjemy na tzw. kocią łapę i dobrze nam z tym O tym, czy związek będzie krótko- czy też długoterminowy nigdy nie decydowałam i nawet się nad tym nie zastanawiałam. Zawsze żyłam chwilą i pozwalałam, aby to czas decydował o dalszym rozwoju sytuacji
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).