Mnie rajcują dobrze zbudowani faceci ale nie bez przesady nie napakowane mięśniaki. Facet musi być męski. A dodatkowo dobrze jak by miał zadbane dłonie. Uwielbiam dłonie mojego mężczyzny mogłabym na nie patrzeć i trzymać ile to jest możliwe.
A dodatkowo dobrze jak by miał zadbane dłonie. Uwielbiam dłonie mojego mężczyzny mogłabym na nie patrzeć i trzymać ile to jest możliwe.
Z tym to chyba sporo kobiet ma, ja mam wielki problem żeby utrzymać donie w jakimś stanie (wada genetyczna ??? ) i ciągle mi moja kobieta marudzi że moje dłonie wyglądają jak wyglądają... a nie zawsze da radę utrzymać je w idealnym stanie, zwłaszcza jeśli ktoś pracuje fizycznie
Agatonek Blogger.Klub
Wysłany:
2013-03-08, 22:48
To co mi się najbardziej podoba to oczy, usta i dłonie
Ale jeżeli to ma być najseksowniejsza część to plecy, ramiona - fajnie, jak widać po nich, że mężczyzna ćwiczy (dba o siebie)
Imię: Kuba
Wysłany:
2013-03-12, 12:14
Jak dla mnie to zawsze najpierw zwracam u kobiet uwagę na twarz, potem włosy (jakoś mi tak zostało że dla mnie jeśli kobieta ma ładne zadbane włosy to już ma u mnie dużego plusa) już tyłek, piersi i zawsze ręce Nigdy nie patrze czy kobieta jest szczupła, chuda jak patyk czy lekko przy kości to mnie nie interesuje
Ja najpierw u mężczyzn zwracam uwagę na oczy, w nich albo jest ta iskra albo nie ma, a potem na tyłki No i przydałoby się, żeby dłonie też miał zadbane, skoro ma mnie nimi dotykać
Ja niestety jestem zbyt prostacki na to, by oczy były najseksowniejszą partią ciała. Mi najbardziej podobają się nogi oraz brzuch. Nigdy jakoś nie zagłębiałem się w to, czy te części ciała są lekko puszyste, czy chudziutkie. Najważniejsze by były zadbane.
______________________________________________________ Tu bloguję - http://www.sawiusz.pl/
tak my kobiety również spoglądamy na pupu facetów. Seksowne mogą być usta, oczy,no i inteligencja
______________________________________________________ piszę o seksie,jego tajnikach,ciekawostkach,ale i o związkach i uczuciach
http://blizejzblizen.blogspot.com/
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).