tylko nie tablet. Bardzo nie praktyczny prezent. Ani dziecko nie obejrzy filmu dobrze na nim bo trzeba go trzymac caly czas, ani pozadne nie pogra nic.
dlaczego uważasz, że nie pogra? jest sporo gier związanych z ekranem dotykowym i dzieciom się to podoba. Jak byłem na otwarciu sklepu Apple to dzieciaki bardzo chętnie korzystały z aplikacji dostępnych na ipadach.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Imię: Grzesiek
Dołączył/a: 03 Cze 2012 Posty: 25 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2012-06-09, 16:17
Mnie aż skręca jak słyszę od znajomych z pracy że ich chrześniak ma komunie i nie wiedzą co kupić. Dzieciak mówi im że chce psv, ps3, quada, rower. Ja rozumiem że rodzina się zrzuci i rodzice kupią rower, ale żeby jedna osoba kupowała? Chyba lekka przesada.
Jak dla mnie najlepszym prezentem jest złoty łańcuszek (ja swój do dziś nosze). Świetnym prezentem jest, już wcześniej wspomniana, gitara. Można pójść tym tokiem myslenia, popytać co dzieciak lubi i, jeśli lubi malować, kupić sztalugę z zestawem ram i farby
Z prezentami na komunie nie możemy przesadzać. Komunia Święta jest dla dziecka bardzo ważnym dniem gdzie może przyjąć Jezusa do swojego serca właśnie to jest najważniejsze a nie prezenty. Wypasione prezenty możecie kupić mu na urodziny
olapen1 Blogger.Klub
Imię: Ola
Wysłany:
2013-03-10, 20:05
Ja na swoja komunię, która odbyła się jakies 5 lat temu, to dostałam pieniądze, ktore i tak przepadły, niby "na koncie bankowym". Ale kiedy je znów zobacze to mi juz nie powiedziano ;D Osobiście wolałabym dostać jakąś rzecz, podobno popularne są rowery.
Imię: Marcin
Dołączył/a: 23 Kwi 2013 Posty: 25 Miasto: Lublin
Wysłany:
2013-04-23, 20:59
Też jestem chrzestnym i mam podobne dylematy:) Najprościej Playstation albo laptopa, po quad czy skuter jest dość kontrowersyjny i nie do końca moim zdaniem rozsądny. A odpukać, jakiś potem wypadek to człowiek będzie się czuł moralnie odpowiedzialny, dlatego tego rodzaju zakupów powinni dokonywać rodzice:)
Mój tata swojej córce chrzestnej kupił w tym roku rower, ale plany były też na aparat fotograficzny. Niestety jest to rodzina wielo-wielo-wielodzietna więc takie rzeczy "gadżeciarskie" odpadają.
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
Imię: Marcin
Dołączył/a: 23 Kwi 2013 Posty: 25 Miasto: Lublin
Wysłany:
2013-04-24, 16:14
Rower ma, aparat w rodzinie, postawię na Playstation albo X-boxa;) Jakoś nie mam większej inwencji;)A chciałby quada, ale powiedziałem, że mogę się jego rodzicom dorzucić albo nawet dać kasę, ale osobiście ręki do zakupu nie przyłożę;)
Myślę, że bardzo fajnym prezentem jest np. aparat fotograficzny - są takie małe, kompaktowe, które wytrzymują upadki i nurkowanie, a jednocześnie mają >12 megapikseli i robią dobre zdjęcia. Wydatek około 500-1200zł, można się złożyć i prezent z głowy, a może się odkryje pasję fotograficzną u małego.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).