werka Blogger.Klub
Wysłany:
2012-11-02, 22:59
guma schock kwaśna jak cholera, oranżada w szklanych butelkach, wata cukrowa sprzedawana przez starszego pana między blokami, lody pinokio i gucio na patyku, guma huba - buba i zupa pomidorowa mojej babci...
Imię: Karolina
Wysłany:
2012-11-08, 15:51
Lody na patyku gruszka i jabłko w kształcie tychże owoców.
Jakie to dobre było.
Agatonek Blogger.Klub
Wysłany:
2012-11-10, 22:47
Gumy do żucia Kaczor Donald, batony kokosowe przywożone przez tatę z Niemiec, babcine pierogi ruskie z miętą, ziemniaki pieczone w ognisku i raki z ogniska
Smak świeżych jeżyn, które zbieraliśmy z bratem w wakacje... i podrapane ręce
Bardzo_biedny_pisarz Blogger.Klub
Dołączył/a: 15 Kwi 2013 Posty: 23 Miasto: Kraków
Wysłany:
2013-04-15, 14:11
Mi tam smaki dzieciństwa kojarzą się przenośnie tzn. z bajkami. Pokemony, Gumisie, Smerfy...
A tak bardziej dosłownie to obwarzanki krakowskie, które pożerałem tonami i najlepsze lody w Krakowie na ul. Starowiślnej, w gorący dzień jakieś pół godziny stania, ale naprawdę warto! Zresztą jak ktoś będzie kiedyś w grodzie Kraka to serdecznie zapraszam:)
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).