Olga Blogger.Klub
Wysłany:
2013-05-31, 07:41Re: Polskie seriale kryminalne.
Jeśli ktoś lubi takie klimaty, to powinien zobaczyć "Biuro kryminalne", polski serial na kanale Discovery ID. Mi przypadł do gustu, bo w przeciwieństwie do np. W11 nie ma takiej "miłej" otoczki poprawności, a historie opowiedziane (ponoć) miały miejsce w realu.
Najlepszy serial kryminalny to "07 Zgłoś się" i długo długo nic. Obecne seriale to lans dla kasy.
wilczi91 Blogger.Klub
Wysłany:
2014-02-26, 17:44
Jak ja uwielbiałam oglądać Oficera :OO, aż mi smaka narobiliście żeby ponownie zobaczyć, widzę, że nikt nie wspomniał o "Odwróceni" TVN produkcja naprawdę warta uwagi .
Histeryczna Blogger.Klub
Wysłany:
2014-03-04, 20:46
"Malanowski i partnerzy" to dno absolutne.
Bardzo podobał mi się "Paradoks" i szkoda, że był taki krótki.
Oczywiście jednym z lepszych seriali był "Czas honoru"
Oglądałam, połknęłam całość w jeden weekend, naprawdę mnie wciągnęło. Polskie realia, trochę humoru który był na wyższym poziomie niż ten aktualnie serwowany nam przez polskie komedie itp., dobrzy aktorzy. Lubię, bardzo!
wilczi91 napisał/a:
Jak ja uwielbiałam oglądać Oficera :OO
Mam na dysku, nie mogłam się zmobilizować żeby zacząć, ale chyba najwyższa pora
______________________________________________________ [you] , a Ty kim, kim dla mnie...?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).