A ja jestem na studiach i mój plecak potrafił ważyć nawet sześć kilo z powodu słowników, książek, zeszytów (także tych prywatnych, do pisania opowiadań) i netbooka. Tragedia jakaś, człowiek myśli, że się wyrwał z dźwigania jarzma edukacji na plecach, a tu pupa
U mnie plecak najcięższy był w podstawówce kiedy brałem wszystko przez lata szkoły i zmęczenia noszeniem tych ksiązek w gimnazjum brałem potrzebniejsze ksiażki i zeszyty, a w technikum już tylko zeszyty, a ksiażki od kolegów
Zwykle dość dużo, ale odkąd noszę do szkoły segregator z 10 kartkami na każdy przedmiot, a do tego zwykle wychodzą 2-3 książki, jest całkiem znośnie ;D I chce mi się nawet dopakować drobne kosmetyki
Obecnie studiuję i moja teczka (taka na ramię) jeśli mam drugie śniadanie i wodę to waży ok 4 kg. Książek nie noszę, bo nie wymagają a zeszyty obecnie mam 2 do 7 przedmiotów.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).