Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-11-17, 22:33
rashell napisał/a:
nie, ma czarny kolec w brodzie niczym Ineź (inezia ma kooleczkę)
A to już wiem który to Twój chłopak . To znaczy widziałam w Twojej galerii . Mój kolega (który m.in. namówił mnie na mojego kolczyka ) też jest cały obkolczykowany i nie wygląda przez to kobieco . No... I też kiedyś sobie założył takiego kolca jak chłopak Rashell .
Nie no dobra, niektórym chłopakom kolczyki pasują. Obojętnie gdzie je posiadają - warga, uszy, we brwi, ale jak dla mnie w języku to już przesada. Zresztą nawet u dziewczyn kolczyk w języku to jak dla mnie nie najlepszy pomysł. Kojarzy mi się z kobietami lekkich obyczajów.
Facet i kolczyk w języku powoduje obraz zniewieściałego faceta w mojej głowie.
peps WordPress.Klub
Imię: Paweł
Wiek: 29 Dołączył/a: 13 Sie 2013 Posty: 7 Miasto: Myślenice
Wysłany:
2013-08-14, 12:38
O ile kolczyk w języku kobiety jest ładny i ma wiele zalet (tak, wiem - szowinizm ) to u faceta raczej nigdzie nie powinno być kolczyków. Ukształtowany światopogląd podpowiada, że to strasznie żenujące.
grzegorzk [Usunięty]
Wysłany:
2013-09-03, 12:48
Jak dla mnie odpada kolczyk i w jezyku a tym bardziej jakies tunele w uszach. osobiscie nie przeszkadza mi jak ktomus to pasuje ale sam nigdy bym nie zrobil
juankrk Blogger.Klub
Imię: Janek
Dołączył/a: 02 Lis 2013 Posty: 34 Miasto: Kraków / Polska
A ja mam, i powiem szczerze, że potrzebny mi jest tylko do pewnych rzeczy Jest to miłe urozmaicenie. Niedawno chciałem wyciągnąć go z języka ale po stanowczych protestach mojej dziewczyny pozostał na swoim miejscu
P.S. Nie czuję się zniewieściały
Kolczyki u facetów zupełnie mi nie przeszkadzają. Czasem wygląda to komicznie , ale nie zawsze. Nieprzesadzona ilość, ładny kolczyk i odppwoednie miejsce mogą sprawić, że przyjemniej będzie się na to patrzyło
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).